The Man from U.N.C.L.E.: Cruise nahradí Superman

The Man from U.N.C.L.E.: Cruise nahradí Superman | Fandíme filmu
Warneři se s nastalou situací poprali se ctí a výsledek je zřejmě nejlepší možný, neboť do hlavní role získali Henryho Cavilla alias Muže z oceli.

Tom Cruise studiu Warner Bros. docela zavařil, když se kvůli páté Mission: Impossible vyfláknul na předělávku špionážního dobrodružství The Man from U.N.C.L.E.. Podzimní termín natáčení byl najednou ohrožen, leč náhrada na sebe nenechala dlouho čekat. A dle mého soudu je hlavní role dokonce v lepších rukou, protože té se pravděpodobně chopí Henry "Superman" Cavill, jenž se nás brzy bude pokoušet ohromit ve Snyderově Muži z oceli. Připomeňme, že se jedná o celovečerní remake televizního seriálu ze šedesátých let 20. století, u jehož zrodu stál Ian Fleming, duchovní otec postavy Jamese Bonda. Show se dočkala hned čtyř sezón a pojednávala o agentech U.N.C.L.E. (Vedení spojené sítě pro právo a jeho vynucování), špionážní agentury, kterou v přituhující studené válce vybudovaly Spojené státy a Sovětský svaz. Na mezinárodní scéně se totiž objevil nepřítel daleko strašlivější než vzájemné "bipolární" rozepře – zločinecká organizace T.H.R.U.S.H. (Technologická nadřazenost pro odstranění nehodných a porobení lidstva). Hlavními postavami seriálu byli americký a gruzínský (sovětský) agent, kteří v jednotlivých epizodách, často za pomoci velkého množství špionážních udělátek, odráželi jednotlivé pokusy o ovládnutí světa. Režírovat by měl Guy Ritchie.

Pravděpodobná synopse: Zápletka filmu by měla vycházet ze skutečné události, kdy v roce 1966 nad Španělskem havaroval americký bombardér, který nesl čtyři vodíkové pumy. Tři bomby dopadly na pobřeží a i když nebyly aktivované, výbuch nálože při dopadu rozmetal plutonium po okolních polích. To ale nebylo ani zdaleka to nejhorší. Čtvrtá puma zmizela ve Středozemním moři a trvalo dva a půl měsíce, než se ji podařilo zajistit. Film by měl pojednávat právě o době, kdy po bombě pátrají různé nebezpečné síly (možná organizace T.H.R.U.S.H.) a agenti U.N.C.L.E. se je snaží zastavit.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest