Jeepers Creepers: Reborn – První teaser pro návrat filmového příšeráka

Jeepers Creepers: Reborn – První teaser pro návrat filmového příšeráka | Fandíme filmu
Screen Media
Zobrazit dalších 5 obrázků
Hladové monstrum z hlubin času je zpátky, aby baštilo nešťastníky, co se mu připletou do cesty.

Od roku 2001 v sérii Jeepers Creepers vznikly celkem tři filmy. Jednotlivá pokračování měla sestupnou úroveň a série začala mít zvláštní pachuť po té, co byl její autor Victor Salva obviněný ze sexuálního zneužívání. Přesto dodnes zůstává celá řada fanoušků, kteří rádi vzpomínají na prastaré monstrum z temnoty, které se jednou za dvacet tři let budí na dvacet tři dní z hlubokého spánku, aby se živilo masem lidí, z nichž cítí strach.

Letos vznikl restart série, který by měl být na dosavadních filmech dějově i personálně nezávislý, jen bude nadále stavět na známém monstru. Teď byl zveřejněný první kratičký teaser, v němž zaznamenáme prakticky jen povědomý kabát a můžeme ochutnat vizuál, v němž se nové zpracování ponese. Novinku natočil Timo Vuorensola, známý především pro svou nacistickou šílenost Iron Sky.

Děj Jeepers Creepers: Reborn se odehrávat na hororovém festivalu v Louisianě, jenž přiláká stovky geeků, šílenců a velkých hororových fanoušků z širokého okolí. Mezi nimi je i fanda Chase s přítelkyní Laine, která by celou akci raději vynechala. Ale jak se událost blíží, Laine začne mít nevysvětlitelné předtuchy a znepokojivé vize, které jsou spojené s minulostí města. Zejména s místní legendou a mýtem o Creeperovi. Laine věří, že se blíží něco nadpřirozeného a ona je přímo uprostřed toho všeho.

Dvě ústřední role ztvárnili Sydney Craven a Imran Adams. S premiérou se počítá na příští rok. V galerii najdete plakát a fotky z natáčení.

Podklady a foto: Screen Media

Galerie: 6

Jeepers Creepers: Reborn – První teaser pro návrat filmového příšeráka | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Reborn – První teaser pro návrat filmového příšeráka | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Reborn – První teaser pro návrat filmového příšeráka | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Reborn – První teaser pro návrat filmového příšeráka | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Reborn – První teaser pro návrat filmového příšeráka | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Reborn – První teaser pro návrat filmového příšeráka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest