Armáda lupičů: První teaser představuje řádění zlodějů natočené v Česku

Armáda lupičů: První teaser představuje řádění zlodějů natočené v Česku | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
První upoutávka odhaluje, jak se nový snímek opírá o Armádu mrtvých Zacka Snydera.

Snímek, jenž byl dříve do Češtiny překládaný jako Armáda zlodějů, se nakonec podle prvního zveřejněného teaser traileru bude jmenovat Armáda lupičů. To je ale samozřejmě zanedbatelný detail. Podstatné je, že se Army of Thieves blíží a teď už i víme, jak je vlastně provázaná s Armádou mrtvých Zacka Snydera.

Dosud jsme věděli pouze to, že oba snímky sdílejí postavu kasaře Ludwiga Dietera. Jak ale jeho prequelový příběh souvisí s tím, že ve Snyderově „hlavním“ filmu zuří zombie nákaza? Odpověď je vlastně docela elegantní. Postavy v upoutávce odhalují, že svět je šokující zombie situací tak zaměstnaný a rozhozený, že právě proto je pro protagonisty myslitelné, aby se pokusili spáchat sérii loupeží napříč Evropou.

První teaser potěší vlastence, protože ačkoliv se má příběh odehrávat skutečně napříč kontinentem, je velice dobře patrné, že velká část se točila v Česku. Vypadá to, že nějaké alpské exteriéry se točily v Německu a Rakousku a filmaři si nakoupili letecké záběry mezinárodních metropolí ve videobankách, ale jakmile jsme zblízka v ulicích, koukáme se většinou na Prahu.

Jinak je upoutávka svižná, slibuje odlehčené zlodějské dobrodružství a sympatické ústřední obsazení v čele s Matthiasem Schweighöferem v roli Dietera a s Nathalie Emmanuel v roli šéfky bandy. Film bude uvedený letos na podzim.

V Armádě lupičů na Dietera čeká životní dobrodružství, když jej tajuplná žena naverbuje do své party složené z těch nejhledanějších zločinců. Skupina se pokusí postupně v řadě za sebou rozlousknout napříč Evropou několik sejfů, o kterých se traduje, že jsou naprosto nedobytné. V hlavní roli se jako Dieter vrací Matthias Schweighöfer, jenž zároveň snímek také zrežíroval. Obsazení doplňují Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, Guz Khan a Jonathan Cohen. Námět připravil Zack Snyder společně s Shayem Hattenem.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 3

Armáda lupičů: První teaser představuje řádění zlodějů natočené v Česku | Fandíme filmu Armáda lupičů: První teaser představuje řádění zlodějů natočené v Česku | Fandíme filmu Armáda lupičů: První teaser představuje řádění zlodějů natočené v Česku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest