Rudá Sonja: Známe padoucha chystané fantasy akce

Rudá Sonja: Známe padoucha chystané fantasy akce | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 3 obrázky
Filmaři si do role vyhlédli známého komediálního herce.

Už několik let se připravuje nové filmové zpracování Rudé Sonji, populární válečnice, která je inspirovaná fantasy romány R.E. Howarda, následně ji rozpracovaly komiksy od Marvelu a celovečerní hraný snímek s Brigitte Nielsen a Arnoldem Schwarzeneggerem z 80. let minulého století. Do hlavní role nového snímku, jenž připravuje režisérka Joey Soloway, byla nedávno obsazena Hannah John-Kamen, teď se začíná mluvit o obsazení hlavního záporáka.

Záporákakem má být zlověstný kouzelník Kulan Gath. Poprvé vystupoval v komiksech Conana a Rudé Sonji, postupně byl plně integrovaný do světa Marvelu a vystupoval například po boku X-Menů (chystaný film nicméně s Marvelem provázaný nebude). Gath vložil svoji životní energii do magického amuletu, díky čemuž je prakticky nesmrtelný – přežil i to, když mu Conan setnul hlavu a Sonja vyřízla srdce.

Podle informací serveru The Illuminerdi byla role nabídnuta Sachovi Baronu Cohenovi. Ten je známý hlavně pro svoji extrémní komedii z filmů jako Borat nebo Diktátor. Postupně ale proniká také mimo svoji škatulku a podílel se na projektech jako Bídníci, Alenka v říši divů: Za zrcadlem nebo Chicagský tribunál. Kdyby skutečně přijal nabídku v Rudé Sonje, šlo by dosud o jeho nejvíc akční a velkofilmový projekt. I kdyby ale o roli zájem neměl, tak alespoň víme, jakého máme ve snímku čekat padoucha.

Rudá Sonja je mistrná šermířka a bojovnice, která má rozsáhlé zkušenosti v boji s nadpřirozenem. Prapůvodní inspirací pro Rudou Sonju je vedlejší postava z povídky Roberta E. Howarda, autora Conana. Novou verzi postavy představilo nakladatelství Marvel v 70. letech minulého století právě v Conanových komiksech. Následně dostala vlastní sérii a v roce 2005 další, když Sonju převzalo nakladatelství Dynamite. Znát můžete film Rudá Sonja z roku 1985, kde si hrdinku po boku Arnolda Schwarzeneggera zahrála Brigitte Nielsen.

Titulní foto je ilustrační, z filmu Rudá Sonja z roku 1985 (MGM)

Zdroj: The Illuminerdi

Galerie: 4

Rudá Sonja: Známe padoucha chystané fantasy akce | Fandíme filmu Rudá Sonja: Známe padoucha chystané fantasy akce | Fandíme filmu Rudá Sonja: Známe padoucha chystané fantasy akce | Fandíme filmu Rudá Sonja: Známe padoucha chystané fantasy akce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest