Uncharted: Vůbec první kratičké záběry z filmu

Uncharted: Vůbec první kratičké záběry z filmu | Fandíme filmu
Sony
Tom Holland a Mark Wahlberg v prvních záběrech potvrzují, že prokletý film skutečně existuje.

Jsou tu úplně první záběry z chystané adaptace videohry Uncharted. Nejásejte předčasně. Jde o několik málo vteřin, jež studio Sony zveřejnilo v rámci delšího videa. Navíc je těch pár vteřin bez původního zvuku. Jenže tohle je prostě Uncharted. Jeden z těch zakletých filmů, u kterých neuvěříte, že opravdu vzniknou, dokud je neuvidíte. O zfilmování oblíbené videohry píšeme už skoro 10 let! Takže dočkat se prvních záběrů je takový malý zázrak. Teď už se ale z nehmotné fata morgány stává hmatatelný film. A snad první záběry dávají naději, že nějaký první trailer je na dohled.

Videohry Uncharted má asi většina hráčů spojené s exotickými opuštěnými místy. S džunglí, horami, starými ruinami, zkrátka s místy, která voní dálkou a chodí se na ně v khaki kalhotech. Tady oba hrdiny, dobrodruha Nathana Drake v podání Toma Hollanda i jeho mentora Sullyho v podání Marka Wahlberga, vidíme ve společenském oblečení, někde v civilizaci. V poněkud dobrodružnějším módu oba pány potkáváme na nově zveřejněné fotografii z titulky, kde je můžeme vidět v jakési starobylé síni, kde za světla baterky a svíček zjevně zkoušejí rozřešit nějakou záhadu.

Videoherní série je inspirovaná Indianou Jonesem a Tomb Raiderem. Jedná se o dobrodružnou akční adventuru, ve které cestovatel Nathan Drake pátrá po celém světě po pokladech a nejrůznějších historických tajemstvích. Jedním z poznávacích znamení her je, že nabízejí téměř filmový zážitek, a tak působily vždy jako dělané pro celovečerní adaptaci. Mladého Nathana Drakea si zahraje Tom Holland, jeho mentora Sullyho pak Mark Wahlberg. Režíruje Ruben Fleischer. Česká a slovenská premiéra je stanovena na 10. 2. 2022. 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest