Temný dům: Do našich kin míří hororová brána do cizího světa

Temný dům: Do našich kin míří hororová brána do cizího světa | Fandíme filmu
Searchlight Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Hned za okrajem našeho světa je svět druhý, zrcadlově obrácený, zlověstně pokřivený. Dorazil nový trailer.

Temný dům měl zajímavý už první trailer, je tak potěšující zprávou, že ten druhý se vydařil také, a že snímek si zajistil oficiální českou distribuci. 19. srpna má být uvedený do našich kin. Hrdinkou filmu je Beth, která se vzpamatovává z nečekané smrti manžela. Ten ji zanechal osamocenou v domě, který pro ni postavil. Beth se snaží držet na nohou, ale blíží se ošklivá noční můra. V domě na ni promlouvá znepokojivé zjevení čehosi přízračného. Přátelé jí radí, aby se v manželově minulosti nešťourala, ale ona touží po odpovědích a nehodlá se zastavit, dokud tajemství nerozkryje.

Trailer má znepokojivý náboj, kdy se hrdinčina letargie v prázdném domě mísí s řadou opravdu jen těžko vysvětlitelných jevů. Krom klasických lekaček a napětí má v sobě snímek také nádech určité zneklidňující jinakosti, se kterou velice dobře pracuje například David Lynch. Hrdinka potkává neviditelné bytosti, zrcadlovou kopii vlastního domu a snad dokonce i sebe sama. Už aby byl srpen a mohli jsme rozkrývat, co za tím vším vlastně vězí!

Hlavní postavu ztvárnila Rebecca Hall (Godzilla vs. Kong, Transcendence), dále hrají například Sarah Goldberg (Barry) nebo Stacy Martin (Had). Snímek zrežíroval David Bruckner (The Ritual), scénář napsali Ben Collins a Luke Piotrowski.

Podklady a foto: Searchlight Pictures

Galerie: 3

Temný dům: Do našich kin míří hororová brána do cizího světa | Fandíme filmu Temný dům: Do našich kin míří hororová brána do cizího světa | Fandíme filmu Temný dům: Do našich kin míří hororová brána do cizího světa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest