Já, padouch 2: Videa, plakáty, spin-off

Já, padouch 2: Videa, plakáty, spin-off | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Máme pro vás desítku trailerů a spotů a podrobnosti o chystaném spin-offu Pohůnků, který slibuje ženskou záporačku.

Rok 2010 byl na vydařené animáky velmi štědrý a mezi ty lepší patřil také Já, Padouch, který si získal srdce diváků především záplavou roztomilých žluťásků a neskutečnými gagy. Před časem pokračování snímku Já, padouch konečně uvedlo plnohodnotný trailer a my si tak můžeme udělat první obrázek o tom, co na nás Pohůnkové a spol. chystají tentokrát. Gru a děvčata si na sebe již zvykli a žijí spolu relativně normální rodinný život. Situace se změní ve chvíli, kdy se u dveří polepšeného padoucha zazvoní agentka z Protipadoušské ligy a přesvědčí Grua, aby s nimi spolupracoval. Na scéně se totiž objeví nový superpadouch a právě Gru se má stát osobou, která tuto hrozbu zažehná.

V traileru si pro sebe urvou největší kus zábavy opět Pohůnci a ruku na srdce, bez nich by byl Já, padouch poloviční. Jejich porce poťouchlé zábavy na mě pořad působí svižně a vtipně. Zejména pak vtípek s „hasičským vozem“ je názornou ukázkou toho, jak jsou tito zakrslí banáni pro celou sérii nepostradatelní. A když už jsme u Pohůnků, máme pro vás několik drobností o jejich chystaném spin-offu. Snímek by měl zavítat do kin na konci roku 2014 a už nyní je slibována také samozřejmá podporu 3D formátu. Podstatně zajímavější je ale skutečnost, že ve filmu svůj hlas představí Sandra Bullock, která si zahraje „superzločince, jenž chce ovládnout celý svět.“ Což nezní nijak originální, protože se s podobnou postavou setkáváme i v obou dílech Já, padouch. Děj se má odehrávat v šedesátých letech minulého století, kdy pohůnci hledají svého nového pána. Začnou se tedy ucházet o pozici u záporačky jménem Overkill, jež se má stát vůbec prvním superzločincem ženského pohlaví.

Ale zpátky k Já, padouch 2. Ve filmu se objeví všichni klíčoví herci z jedničky, ke kterým se přidá, kromě již dříve zmíněného Al Pacina, také zkušená Kristen Wiig (Paul, Jak vycvičit draka) či Disney hvězdička Moises Arias (Hannah Montana). Kromě traileru si můžete prohlédnout kupu dalšího videomateriálu, ať už v podobě různých tv klipů či krátkých teaserů. Premiéra snímku Já, padouch 2 je stanovená pro české a slovenské diváky na 4. července.

Já, padouch 2: Desítka videí

 

Zdroje: THR, IMP Awards

Galerie: 3

Já, padouch 2: Videa, plakáty, spin-off | Fandíme filmu Já, padouch 2: Videa, plakáty, spin-off | Fandíme filmu Já, padouch 2: Videa, plakáty, spin-off | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest