Bláznivá dovolená se vrací s pokračováním/restartem

Bláznivá dovolená se vrací s pokračováním/restartem | Fandíme filmu
Populární sérii komedií s Chevym Chasem v hlavní roli zná asi každý. Teď nás čekají dobrodružství jeho již dospělého syna v podání Eda Helmse.

Kdo by neznal rodinku Griswoldových. Když v roce 1983 vtrhla do kin Bláznivá dovolená, způsobila doslova boom amerických rodinných komedií. Diváci se mohli smíchy potrhat, následovala trojice více či méně úspěšných pokračování, z hlavního hrdiny Clarka Griswolda se stala doslova kultovní postava a z jeho představitele Chevy Chase komediální hvězda. všechny filmy série jsou sledem trapsů a smolných situací, které při různých dovolených a svátcích rodinka zažívá a díky velké divácké oblibě bylo jen otázkou času, kdy přijde další pokračování.

Jelikož dnešní doba přeje restartům a pokračováním starých filmových sérii, přišlo studio New Line Cinema se zajímavým řešení. Hodlá totiž natočit restart a pokračování zároveň. Navíc už se pilně píše scénář, který obstará dvojice John Francis Daley a Jonathan Goldstein. Ti budou zároveň snímek i režírovat. Tato dvojice má za povedené Šéfy na zabití z roku 2011, takže žádní nováčci na poli komedie to rozhodně nejsou. Příběh se bude točit okolo syna Rustyho, jehož si zahraje vycházející hvězda Ed Helms (Kancl, Pařba ve Vegas, Jeff  který žije s mámou). Jednou ze zajímavostí celé série je fakt, že roli Rustyho a jeho sestry Audrey si v každém filmu zahráli jiní herci. Ve Vánočních prázdnách to byl například Johnny Galecki, který dnes září v seriálu Teorie velkého třesku. Rustyho manželku si v chystaném filmu střihne Christina Applegate (Ženatý se závazky, Zprávař: Příběh Rona Burgundyho). Co však fanoušky potěší nejvíce je fakt, že se usilovně jedná i s hlavní dvojicí původní série Chevy Chasem a Beverly D'Angelo, nicméně pokud se opravdu vrátí, bude to zřejmě jen ve vedlejších rolích nebo si střihnou malé camea. Režiséři navíc prozradili, že se koncem června již chystají natáčet a to konkrétně v Atlantě a Novém Mexiku. Držme tedy palce, ať jim to vyjde a ať se můžeme znovu zasmát rodince Griswoldů.

Zdroje: Den of Geek, AICN

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest