Trojčata: Schwarzenegger a DeVito stále chtějí točit!

Trojčata: Schwarzenegger a DeVito stále chtějí točit! | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Dočkáme se nakonec na plátnech kin trojice Schwarzenegger, DeVito a Murphy? V galerii též naleznete plakát k The Tomb a fotku Arnieho týmu z Ten.

Psal se rok 1988 a Arnold Schwarzenegger se rozhodl, že je třeba okořenit vlastní hereckou filmografii něčím veselejším. Na kontě už měl pecky jako Barbar Conan, Terminátor, Komando či Predátor, tudíž se mohl honosit titulem hollywoodská megastar. Role akčních superhrdinů se mu však začínaly pomalu přejídat. Spojil tedy síly s režisérem Ivanem Reitmanem (Krotitelé duchů, Policajt ze školky) a společně s Danny DeVitem a Kelly Preston do světa vypustili bláznivou komedii Dvojčata, která pojednávala o osudech nesourodé dvojice sourozenců. Kritikou rozpačitě přijatý snímek utžil při rozpočtu $15 mega více než $216 milionů, přičemž ve Spojených státech se jednalo o pátý finančně nejúspěšnější film roku. Člověk by si řekl, že pokračování na sebe nenechá dlouho čekat, leč chyba lávky. Roky plynuly a kde nic, tu nic! Před časem jsme vás ovšem informovali o Arnoldově touze Juliuse a Vincenta znovu oživit a tento záměr je prý neustále aktuální.

V březnu minulého roku studio Universal Pictures oznámilo, že plánuje natočit sequel, v němž by mělo duo Schwarzenegger & DeVito poznat třetího bratříčka. Toho by si měl střihnout americký komik Eddie Murphy (Policajt v Beverly Hills I-III, Cesta do Ameriky), jemuž se slibně rozjetá kariéra rozpadá už pěknou řádku let přímo pod rukama. Název Trojčata (Triplets) se sám nabízel, avšak projektu dlouho chyběl scénárista. V mohutném informačním šrumu pak trošku zapadlo, že v listopadu loňského roku se sepsání scénáře chopili Josh Gad a Ryan Dixon. Spekuluje se rovněž o režisérovi, jímž by mohl být opět Reitman. Ač jsem sám dlouhou dobu pochyboval, tak momentálně se zdá, že k realizaci skutečně dojde. Třikrát hurá!?!

Teď trošku z jiného soudku. Fanoušky legendárního Predátora dozajista potěší zpráva, že se chystá vydání jejich milovaného "scífka" ve formátu 3D, přesněji na nosičích Blu-ray 3D. Kinodistribuce není plánována, takže lze celkem oprávněně pochybovat o kvalitě konverze. Nedávno se na internetu též objevil teaser-poster (výjimečně vydařený fan made) k netrpělivé očekávané hitovce The Tomb, kde Arnie spojí síly se Sylvesterem Stallonem. A na závěr pro vás máme fotografii speciální jednotky z chystaného akčního thrilleru režiséra Davida Ayera Ten. Kvalita obrázku je sice bídná, ale to by fanouškům rakouského svalovce nemělo až tak vadit.

Zdroj: TheArnoldFans1, THR
Zdroj fotek: TheArnoldFans2, Joblo

Galerie: 2

Trojčata: Schwarzenegger a DeVito stále chtějí točit! | Fandíme filmu Trojčata: Schwarzenegger a DeVito stále chtějí točit! | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest