Robert Downey Jr. říká, že z Iron Mana už nic dalšího nešlo vyždímat

Robert Downey Jr. říká, že z Iron Mana už nic dalšího nešlo vyždímat | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Iron Man pomohl Downeymu Jr. najít cestu a udělal z něj člověka, kterým je dnes.

Krásných jedenáct let (2008-2019) na sebe oblékal Robert Downey Jr. brnění Iron Mana a opakovaně se vracel do marveláckého filmového universa, aby pomohl zachránit svět před zničením. V loňském roce tuhle zábavnou a úspěšnou část kariéry pověsil na hřebík, když se definitivně (?) rozloučil v týmovce Avengers: Endgame. Downey Jr. dodnes rád vzpomíná na ironmanovské časy a snaží se vzít si z této výjimečné zkušenosti maximum. Pětapadesátiletý rodák z New Yorku v nedávném rozhovoru pro server ComicBook přiznal, že hrát Tonyho / Iron Mana nebylo snadné a že si hrábnul na dno, nicméně jednalo se dle jeho slov o "neuvěřitelnou desetiletou jízdu", která jej co do kreativity naprosto uspokojila. Na otázku, jak těžké bylo odpoutat se od filmového charakteru, odpověděl: "Udělal jsem s tou postavou vše, co bylo v mých silách, a teď se mohu věnovat jiným záležitostem. Když se ocitneš ve středním věku, začneš se ohlížet zpět a řekneš si, že to byla součást tvé cesty a že věci prostě končívají. Mám ohromné štěstí, že jsem se dopracoval tam, kde se nacházím nyní."

Downey Jr. taktéž přiznal, že odstup od Tonyho neplatí ve věcech technologií a technologického vývoje, když se aktivně angažuje ve sféře vědy a techniky. Například rozjel na YouTube dokumentární sérii The Age of A.I., která se zaměřuje na technický a technologický pokrok. Dle Downeyho soudu je nutné se posouvat dál a vyvíjet se. "Desetiletá marvelácká etapa mě kreativně nakopla. V současné době mám řadu ambicí, které jsem dříve neměl. Vývoj je klíčem ke všemu. Chci být tím nejlepším otcem, manželem i občanem, tudíž by bylo nezodpovědné nehledět vpřed a nepřipravovat svou mysl na vše, co v budoucnu může přijít."

Zdroj: ComicBook

Foto: Marvel

Iron Man

02.05.2008 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Robert Downey Jr. říká, že z Iron Mana už nic dalšího nešlo vyždímat | Fandíme filmu Robert Downey Jr. říká, že z Iron Mana už nic dalšího nešlo vyždímat | Fandíme filmu Robert Downey Jr. říká, že z Iron Mana už nic dalšího nešlo vyždímat | Fandíme filmu Robert Downey Jr. říká, že z Iron Mana už nic dalšího nešlo vyždímat | Fandíme filmu Robert Downey Jr. říká, že z Iron Mana už nic dalšího nešlo vyždímat | Fandíme filmu Robert Downey Jr. říká, že z Iron Mana už nic dalšího nešlo vyždímat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest