The Last Stand: Podrobnosti o Arnoldově návratu

The Last Stand: Podrobnosti o Arnoldově návratu | Fandíme filmu
Studio Lionsgate vypustilo oficiální synopsi chystaného thrilleru s Arnoldem Schwarzeneggerem.

Nedávno jsme vás informovali, že se Arnold Schwarzenegger konečně otřepal ze svých osobních skandálů a vrátil se k filmování. Konkrétně přijal nabídku na roli šerifa Owense ve westernově laděném thrilleru The Last Stand. Teď k filmu studio Lionsgate vypustilo prostřednictvím svého twitteru oficiální synopsi:

Schwarzeneggerův hrdina šerif Owens býval členem losangeleské policejního sboru, ale když byl při pokažené akci zmrzačen jeho partner, uchýlil se do života v ústraní v pohraničním zapadákově Sommerton Junction, kde i bez ztraceného entusiasmu bohatě stačí na těch pár místních problémů. Teď je ale město v ohrožení. Notoricky proslulý drogový magnát uprchne FBI z vězeňského konvoje a obrovskou rychlostí se řítí spolu s rukojmím a svými kumpány k mexické hranici, tedy právě k Sommerton Junction. Owens se nejprve zdráhá padouchům postavit (a vyšší místa stejně policejní oddělení městečka neshledává dostatečně kompetentním), ale nakonec přijímá odpovědnost a rozdá si to s bandou lumpů pěkně na férovku.

Toliko oficiální vyjádření Lionsgate. A nezní vůbec špatně. Námět sice je tak trochu béčkovitý, ale musíte uznat, že určitá osudovost mu nechybí. Když si navíc vezmete, čím vším Arnold v poslední době prošel, tak je celkem pochopitelné, proč si vybral právě tuhle roli – sedne mu jako ulitá.

PS: Na oficiální synopsi je také moc dobře vidět, co režisér Ji-un Kim myslel tím „mixem Smrtonosné pasti s westernem“

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest