Transformers 4: Jeden původní herec se přece vrátí

Transformers 4: Jeden původní herec se přece vrátí | Fandíme filmu
Film bude údajně menší, temnější a drsnější. Jaké další střípky jsme v poslední době zaslechli?

Je to tak vážení, i když mají Transformers 4 celou sérii rebootovat, přinést zbrusu nové postavy a možná i změnit vzhled robotů, jedna postava z původní trilogie by se přeci jen vrátit mohla. Pojítkem s prvními třemi díly by mohl být kapitán (později major) Lennox, alias Josh Duhamel. Ten nedávno telefonoval s Michaelem Bayem, který se zmínil, že by ve čtvrtých Transformerech pro svého kamaráda „něco měl“. Můžeme tak spekulovat, že si Lennox střihne menší cameo a v nějakou chvíli novým postavám vysvětlí, jak se věci mají.

Kromě Duhamela by se mohla vrátit ještě také Prajiskra (Allspark). Ta byla sice v druhém filmu definitivně zničena, nicméně v doprovodném komiksu se ji Decepticoni pokoušeli znovu vytvořit, a když se byli reportéři serveru NPR byli podívat v Paramount Studios, prozradila jim filmová dekoratérka Rosemary Brandenburg, že by se mocná kostka mohla opět vrátit. Prozatím to ale berte jako čirou spekulaci.

Když už je řeč o vracení, tak můžeme zmínit také nedávný výrok producenta Lorenza di Bonaventury, který doufá, že se mu podaří přesvědčit Michaela Baye i k pátému filmu. Točit se ale bude samozřejmě i tehdy, pokud se Bay se sérií definitivně rozloučí – rozhodující je divácký zájem. V několika rozhovorech byl na Transformers 4 tázán také představitel hlavní role Mark Wahlberg, který uvedl, že film bude mít menší měřítko, než jeho předchůdce a bude „temnější a drsnější“. Neříkaly se ale podobné věci náhodou už o trojce?

Zdroje: CBM, CBM II, NPR, Digital Spy, THR, MTV

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest