Kiss of the Damned: Trailer na chystaný erotický horor

Kiss of the Damned: Trailer na chystaný erotický horor | Fandíme filmu
Upíří vždycky nebyli doménou teenagerských romancích. Dříve to byla děsivá monstra s erotickým podtextem. Teď jsou zpátky.

O snímku Kiss of the Damned se začalo mluvit již minulý rok a před časem se objevil také první trailer, takže máme ideální příležitost si horor režisérky Xan Cassavetes představit.

Příběh s velkou dávkou erotiky se točí kolem krásné upírky Djuny (Joséphine de La Baume), která se neúspěšně snaží odolávat touhám po lidském scenáristovi Paulovi (Milo Ventimiglia). Do situace se ale přimotává její problémová sestra Mimi (Roxane Mesquida), která ohrozí Djunin románek, a dokonce vystaví v nebezpečí i celou upírskou komunitu. O scénář se postarala samotná režisérka, pro kterou je Kiss of the Damned celovečerním režijním debutem.

Erkový trailer, představuje snímek v temném a zároveň pikantním duchu. Herečky jsou sexy (hlavní aktérka je známá francouzská modelka), erotické napětí jemně praská ve vzduchu a pod tím vším je cítit temné opojení mocí, pocit nadřazenosti a bestiální nebezpečí. Otázkou je, zda se konečně opravdu dočkáme smrtelně nebezpečných monster a rafinovaných erotických her, anebo trailer pouze šikovně maskuje další nadpřirozenou romanci. K traileru přidáváme také první klip. V zámoří bude mít snímek 3. dubna.

Kiss of the Damned: Trailer a první klip

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest