Becky: Z komika Kevina Jamese se stal v novém thrilleru sadista

Becky: Z komika Kevina Jamese se stal v novém thrilleru sadista | Fandíme filmu
Quiver Distribution / Redbox Entertainment
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nácek Kevin James versus mladá rebelka v podání Lulu Wilson. Thriller Becky se vytasil se solidním trailerem.

Okej, tak takhle by to šlo! Thriller Becky režisérů Jonathana Milotta a Caryho Murniona (Bushwick) vypadá podle traileru nadmíru dobře, když netradičně démonický Kevin James (Policajt ze sámošky, Machři) působí v roli sadistického nácka nečekaně autenticky. Nicméně nejvíce si to dává mladičká Lulu Wilson (Annabelle, seriál The Haunting of Hill House), která v roli nepoddajné a odhodlané rebelky strká zbytek hereckého ansámblu suše do kapsy. Celkově materiál působí svěžím a nekompromisním dojmem, což přirozeně může být dáno šikovnou rukou střihače, a člověku se ihned dere na mysl, že by z toho mohlo být setsakra zábavná "eRková" variace na Sám doma. O čem přesně snímek vypráví?

Mladá dívka Becky vyráží na víkend se svým otcem. Relativně nedávno jí zemřela maminka a táta chce se svou odloučenou dcerou znovu navázat harmonický vztah. Rozhodnou se tedy strávit spolu pár dní v chatě u malebného jezera. Nemají však ani ponětí o tom, že jejich dovolená rozhodně nebude žádnou procházkou růžovým sadem. Kolem jezera se totiž pohybuje skupina nebezpečných trestanců v čele s nemilosrdným Dominickem, kteří na dům zaútočí, jelikož chtějí něco, co je uvnitř. Tedy mělo by být.

Scénář k filmu napsali Nick Morris a Lane a Ruckus Skye, pro něž to bude první větší projekt. Původně si měl hlavního padoucha střihnout Simon Pegg, ale nakonec bude rodince zatápět James. A dle upoutávky se zdá, že to byla správná volba. Thriller Becky bude dostupný skrze VOD od 5. června 2020. Už teď se těšíme!

Foto: Quiver Distribution / Redbox Entertainment

Galerie: 8

Becky: Z komika Kevina Jamese se stal v novém thrilleru sadista | Fandíme filmu Becky: Z komika Kevina Jamese se stal v novém thrilleru sadista | Fandíme filmu Becky: Z komika Kevina Jamese se stal v novém thrilleru sadista | Fandíme filmu Becky: Z komika Kevina Jamese se stal v novém thrilleru sadista | Fandíme filmu Becky: Z komika Kevina Jamese se stal v novém thrilleru sadista | Fandíme filmu Becky: Z komika Kevina Jamese se stal v novém thrilleru sadista | Fandíme filmu Becky: Z komika Kevina Jamese se stal v novém thrilleru sadista | Fandíme filmu Becky: Z komika Kevina Jamese se stal v novém thrilleru sadista | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest