Phantom: Trailer na ponorkový thriller

Phantom: Trailer na ponorkový thriller | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Ostřílený hollywoodský mazák Ed Harris si vzal k ruce Davida "Muldera" Duchovnyho a společně se vrhli pod studenoválečnou mořskou hladinu.

Pamatuje si Krvavý příliv či Hon na ponorku? To byly hodně povedené akční thrillery z podmořského světa, v nichž v hlavní roli vystupovali velitelé ponorek s nukleárním arzenálem. V podobném duchu, leč asi s menšími ambicemi a rozpočtem, lze hovořit o připravovaném snímku Phantom. Ed Harris (Skála, Pain and Gain) se představí jako kapitán sovětské ponorky, jenž je vtažen do přísně tajné mise. Pronásledován nejen svojí minulostí, musí v zájmu míru a humanity čelit zlotřilým agentům KGB, kteří mají v úmyslu zmocnit se jaderných střel. Nic extra originálního, ovšem jako atmosférické béčko by to nemuselo být úplně špatné. Zvláště když se na palubě objeví i David Duchovny, William FichtnerSean Patrick Flanery, Dagmara Dominczyk a veterán Lance Henriksen. Sepsání scénáře i režijní dohled byly svěřeny Toddu Robinsonovi, což je člověk zodpovědný za neprávem přehlížený kriminální thriller Zabijáci osamělých srdcí. Trailer nikterak nepřesvědčuje, ale jak jsem již jednou uvedl, ambice tvůrců asi nesahají do závratných výšin.

Ve Spojených státech Phantom rozčeří poklidnou hladinu oceánu 1. března 2013. V galerii naleznete několik plakátů.

Trailer: Phantom

Galerie: 3

Phantom: Trailer na ponorkový thriller | Fandíme filmu Phantom: Trailer na ponorkový thriller | Fandíme filmu Phantom: Trailer na ponorkový thriller | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest