Non-Stop: Hitchcockovský thriller s Liamem Neesonem

Non-Stop: Hitchcockovský thriller s Liamem Neesonem | Fandíme filmu
Liam Neeson musí na palubě letadla zlikvidovat nebezpečného útočníka. Máme pro vás oficiální synopsi. A došlo k výměně režiséra!

Před nedávnem jsme psali o dalším thrilleru s Liamem Neesonem s názvem Non-stop. Nyní na povrch vyplula synopse a udála se jedna obrovská zákulisní změna. Původně avizovaný režisér filmu, Jeff Wadlow, má plné ruce práce s druhým dílem komiksové pecky Kick-Ass, proto časově nestíhá právě natáčení Non-stop a na režijní sesli připravovaného thrilleru se tedy nakonec neobjeví. Nahradí ho Neesonův starý známý Jaume Collet-Serra, který se s ním vydal na akční procházku Berlínem v loňském thrilleru Neznámý.

Liam se ve filmu objeví v roli zestárlého leteckého maršála, jemuž neznámá osoba během letu pošle velmi nepříjemnou SMS s požadavkem, ať americká vláda okamžitě pošle na tajný účet sto padesát milionů, jinak každých dvacet minut zemře jeden z pasažérů letadla. Zápletka sice může vyvolat dojem, že Non-stop bude zapadat do škatulky jiných akčních filmů s Liamem Neesonem v hlavní roli (např. 96 hodin), ale scénář si údajně mnoho vypůjčuje z hitchcockových thrillerů a více než na akci bychom se tak měli těšit na pořádnou dávku dobře gradovaného napětí.

Kromě Neesona se ve filmu nově objeví i Julianne Moore nebo Scoot McNairy, kterého si můžete pamatovat jako introvertního fotografa z nezávislé sci-fi Monsters. Pokud Serra tentokrát povolá ke střihu někoho šikovnějšího než v případě Neznámého, můžeme se pomalu začít těšit na další inteligentní thriller, malinko připomínající vynikající Noční let Wese Cravena.  

Zdroje: Collider, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest