Expendables 3: Jak je to s Cagem a Seagalem?

Expendables 3: Jak je to s Cagem a Seagalem? | Fandíme filmu
Stallone se vyjádřil k "postradatelným" castingovým spekulacím posledních dní. Stanovisko ke své účasti uveřejnil i Steven Seagal.

Nedávno jsme vás informovali, že Nicolas Cage doplnil hvězdnou squadru pro třetí Expendables. Vycházeli jsme, ostatně jako další tuzemské i zahraniční servery, z prohlášení, jež bylo umístěné na facebookovém profilu Sylvestera Stallonea. Včera však Nicův manažer informaci popřel a dnes vyšlo na povrch, že Stallone nemá s prohlášením nic společného a o dohodě vůbec nic neví. Jinak řečeno, žádný kontrakt uzavřen nebyl a Cage zatím v ostře sledovaném projektu nefiguruje. Všechny spekulace, včetně těch okolo zařazení Forda, Snipese a Rourkea, vycházejí ze Slyových dřívějších vyjádření, v nichž odpovídal na otázku, koho by rád ve trojce viděl. Bohužel, kachny jsou všudypřítomné a očividně jsem měl pravdu, když jsem tvrdil, že Sly nemá s účtem na FB nic společného (eventuálně se zavádějícím vyjádřením).

Druhá zpráva je též neradostná. Steven Seagal, hvězda akčních filmů z přelomu osmdesátých a devadesátých let, v rozhovoru pro web NextMovie uvedl, že sice už byl osloven, avšak sám prý nemá zájem. Údajně ještě nečetl scénář, ale pokud by se jednalo o skutečně kvalitní příběh, možná by svůj postoj přehodnotil. Současně se hrdina snímků Nico a Nemilosrdná spravedlnost vyjádřil na adresu některých "postradatelných". Respektuje například Jasona Stathama nebo Jeta Li, ovšem v Expendables vystupují i lidé, s nimiž nikdy pracovat nechtěl. Vzhledem k tomu, co dnes obtloustlý herec točí za příšernosti, má sebevědomí na rozdávání.

Zdroje: Deadline, NextMovie

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest