Inhumans: Jednou se údajně dočkáme filmové verze zpackané marvelovky

Inhumans: Jednou se údajně dočkáme filmové verze zpackané marvelovky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jenže stojí o návrat superhrdinské královské famílie vůbec někdo?

Podnadpis je možná až příliš krutý, nicméně Inhumans si zavařili sami (nebo jim lépe řečeno zavařil Marvel). Kdysi dávno byli ohlášení jako celovečerní film, který se objeví mezi Infinity War a Endgame. Pak byli přesunuti za Endgame, následně z programu zcela staženi a místo toho se objevili na malé obrazovce.

Jejich rasa se celkem slibně představila v seriálových Agentech S.H.I.E.L.D.u, jenže následně to zkusili v samostatném seriálu, který se příliš nepovedl (dostal na frak i v naší recenzi), a tak skončil již po první řadě s pouhými osmi díly a velkým dluhem u diváků, který nebude lehké splatit. V komiksových sešitech mají však Inhumans za sebou poměrně dlouhou historii (prvně se představili v komiksu Fantastické čtyřky již v roce 1965), takže by možná přeci jen byla škoda, kdyby se na ně po tomhle neúspěchu úplně zanevřelo.

Teď se objevil neoficiální drb, podle kterého by se za delší dobu skutečně vrátit mohli. Jenže jakou by mohli mít ve sdíleném universu vlastně úlohu? Vzpomeňte si na to, že Marvel Entertainment (společnost, pod kterou spadá vydavatelství papírových komiksů a také produkční společnost Marvel Television, jež až donedávna vyráběla všechny hrané Marvel seriály) Inhumans v posledních letech protežovala především proto, že z nich chtěla vybudovat určitou náhradu za X-Meny.

Šér Marvel Studios Kevin Feige chystal celovečerní film vlastně jen na přání Marvel Entertainmentu, pod který dříve Marvel Studios spadala. Jakmile se mu ale podařilo studio převelet pod přímý dohled Disneyho, filmové Inhumans zrušil a vznikl zmiňovaný seriál, který jim pošpinil jméno. V současnosti tedy nejen, že Feige dost možná po Inhumans stále netouží, ale také už má po odkoupení studia Fox k dispozici skutečné X-Meny, nepotřebuje tedy "ty náhradní". A pokud jde o příběh o nadpřirozeném rodu říznutý Shakespearem či mytologií, tak tuhle úlohu začnou už příští rok plnit Eternals, takže se skoro zdá, že pro Inhumans zatím není místo.

Je pravda, že Feige před lety v rozhovoru řekl následující: „Myslím, že Inhumans budou. Nevím kdy. Myslím, že nejdříve v televizi. Až se dostaneme do čtvrté fáze, jak jsem vždycky říkal, mohl by z nich být i film. Myslím, že by to bylo opravdu bezva.“ to ale bylo opravdu hodně dávno, ještě před tím, než se spousta věcí změnila, 

Jestli se tedy Inhumans na filmovém plátně nakonec potkáme, ukáže až čas, v dohledné době to však zcela jednoznačně nebude.

Úvodní fotka a obrázky v galerii jsou ze seriálové verze.

Zdroj: MCU Cosmic

Galerie: 10

Inhumans: Jednou se údajně dočkáme filmové verze zpackané marvelovky | Fandíme filmu Inhumans: Jednou se údajně dočkáme filmové verze zpackané marvelovky | Fandíme filmu Inhumans: Jednou se údajně dočkáme filmové verze zpackané marvelovky | Fandíme filmu Inhumans: Jednou se údajně dočkáme filmové verze zpackané marvelovky | Fandíme filmu Inhumans: Jednou se údajně dočkáme filmové verze zpackané marvelovky | Fandíme filmu Inhumans: Jednou se údajně dočkáme filmové verze zpackané marvelovky | Fandíme filmu Inhumans: Jednou se údajně dočkáme filmové verze zpackané marvelovky | Fandíme filmu Inhumans: Jednou se údajně dočkáme filmové verze zpackané marvelovky | Fandíme filmu Inhumans: Jednou se údajně dočkáme filmové verze zpackané marvelovky | Fandíme filmu Inhumans: Jednou se údajně dočkáme filmové verze zpackané marvelovky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest