Grand Budapest Hotel: Wes Anderson bude natáčet v Evropě

Grand Budapest Hotel: Wes Anderson bude natáčet v Evropě | Fandíme filmu
Letos jsme od Andersona mohli vidět vynikající Moonrise Kingdom. Co na nás chystá dál?

Stále populárnější americký režisér a scenárista Wes Anderson rozhodně neplýtvá časem. V letošním roce mile překvapil se svojí hvězdně obsazenou, netradiční rodinnou komedií Až vyjde měsíc (v originále Moonrise Kingdom) a už na nás chystá další zajímavý projekt.

Nový Andersonův snímek ponese název The Grand Budapest Hotel a jak už jsme u tohoto tvůrce zvyklí, zatím není vůbec jasné, o čem by vlastně film měl být. Produkční společnost Indian Paintbrush, která projekt financuje, pouze odtajnila informaci, že se dějová linie bude točit kolem osudů jakéhosi hotelového recepčního pana Gustava. A Wes Anderson poprvé ve své kariéře vyrazí natáčet do Evropy.

Ještě před pár měsíci byl v souvislosti s tímto filmem spojován Johnny Depp, jenž měl ztvárnit titulní roli. Hollywoodská megahvězda sice musela nakonec účast na Andersonově snímku kvůli nabitému diáři zrušit, avšak fanoušci smutnit nemusí. V sítích producentů totiž uvízla jiná velká ryba. Podle posledních zpráv to vypadá, že hlavní postavu si zahraje král filmových záporáků – Ralph Fiennes a účast potvrdila také další zajímavá jména.

V budapešťském grand hotelu by se měli ubytovat Jude Law, Bill Murray, Owen Wilson a Jason Schwartzman. Kromě toho Wes údajně vyjednává ještě o účasti Edwarda Nortona, Jeffa Goldbluma, Adriena Brodyho a Willema Dafoea. O herecké obsazení se tedy evidentně obávat nemusíme.      

Jakou podívanou nám texaský rodák předvede, se dozvíme 26. prosince roku 2014, na kdy byla stanovena premiéra. 

Zdroje: Paste Magazine, THR, THR II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest