The Guilt Trip: Seth Rogen v rodinné komedii

The Guilt Trip: Seth Rogen v rodinné komedii | Fandíme filmu
Lionsgate
Seth Rogen se vykašle na sprosťárny a stane se synem Barbry Streisand, která se po letech představí v hlavní roli. Pusťte si první video. AKTUALIZOVÁNO o trailer.

AKTUALIZACE 2: A aktualizacím není konec, Paramount dnes vypustil ještě plnohodnotný trailer, který snímek vykresluje v poměrně lichotivém světle. Streisand s Rogenem mají slušnou chemii, příběh evidentně bude mít emocionální základ (nepůjde jen o sled gagů), postavy budou mít vrstvy a v upoutávce jsme měli možnost vidět také příjemně břitký humor, který možnosti rodinné komedie napíná seš může. Zkrátka a dobře The Guilt Trip zatím působí jako zatraceně příjemná oddechovka. Následuje trailer a původní článek.

 

The Guilt Trip - Plnohodnotný trailer

 

AKTUALIZACE: Do galerie jsme přidali první plakát. (Zdroj: Yahoo)

Je to k nevíře, ale blíží se zase Vánoce. To znamená i kina plná „zábavných“ vánočních taškařic. V této se představí Seth Rogen a Barbra Streisand (ani jsem netušil, že ještě hraje). Film sepsal Dan Fogelman (Bláznivá, zatracená láska) a na režijní křeslo se posadila Anne Fletcher (Návrh).

Rogen hraje vynálezce a vydává se na služební cestu se svojí matkou (Streisand). Ta netuší, že Rogen má postranní úmysl – snaží se dát Streisand tajně dohromady s její dlouho ztracenou láskou. Níže se můžete podívat na první video z filmu, kde se Rogen snaží přesvědčit svojí matku, aby se s ním vydala na osmidenní cestu.

Ve filmu dále uvidíme Adama Scotta (Zbouchnutá), Yvonne Strahovski (Chuck), Colina Hankse (Dexter) a Dannyho Pudiho (Community). Takže se nám kromě komediálního talentu představí i pár již zasloužilých hvězd kinematografie – snad ještě nejsou moc vysloužilé a u filmu se alespoň trochu pobavíme. V USA se přesvědčí přesně na Boží hod. Na Slovensku má film premiéru ohlášenou na 24. ledna 2013.

 

The Guilt Trip: První klip

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest