Godzilla 2: Pětiminutový sneak peek plný monster unikl na internet

Godzilla 2: Pětiminutový sneak peek plný monster unikl na internet | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Kolik tzv. titánů vlastně na světě existuje?

Na internet unikl pětiminutový sneak peek z Godzilly II: Krále monster. Je v nevalné kvalitě a ukazuje opravdu hodně záběrů, takže koukejte čistě na vlastní nebezpečí. Musí se nicméně nechat, že film zjevně bude opravdu VELKÝ. Video nejspíš bude brzo z internetu smazáno, tak sledujte, dokud je k dispozici.

Pokud zrovna nezveřejňuje v kinech dlouhé ukázky, je Godzilla: King of Monsters momentálně v rámci své propagace ve fázi zveřejňování různých kratších spotů, které nás mají naladit nejen na film, ale určitě i na finální trailer, který by se mohl objevit v průběhu měsíce (a vycházet právě z výše přiloženého mega videa). V jednom z nových spotů (který je sice krátký, ale aspoň má normální kvalitu) vidíme několik nových záběrů na hlavní „titány“, jak jsou velká monstra ve filmu nazývána. Ukázka se soustředí především na Godzillu a Kinga Ghidoraha, dva úhlavní nepřátele. Nicméně své místo dostávají i Rodan a také Mothra, kterou možná vidíme v její transformaci z larvy do okřídleného stádia.

Kromě toho se zdá, že spot dost možná odhalil počet monster, která ve filmu uvidíme, nebo alespoň kolik jich je na Zemi. Z úst profesora Serizawy (Ken Watanabe) zazní číslovka sedmnáct. Když si odečteme Zillu, Ghidoraha, Mothru, Rodana a Konga, pak se po Zemi stále ještě prohání minimálně 12 dalších obřích monster. Dvě z nich jsme mohli vidět v neurčitých záběrech dříve, i tak jde však o docela vysoké číslo, a určitě bude zajímavé sledovat, které všechny příšery nakonec uvidíme.

Nový příběh pojednává o hrdinské snaze krypto-zoologické organizace Monarch a jejích členů, kteří čelí řadě monster božských rozměrů. Mocný Godzilla se střetne s Mothrou, Rodanem a svým úhlavním nepřítelem, králem Ghidorahem. Až prastará nad-stvoření, o kterých se myslelo, že jsou to jen pověstmi, znovu povstanou, budou všechna usilovat o nadvládu a samotná existence lidstva bude ohrožena.

V hlavních rolích hrají Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Bradley Whitford, Kyle Chandler, Charles Dance, O'Shea Jackson Jr., Ken Watanabe, Thomas Middleditch či Ziyi Zhang. Režíruje Michael Dougherty, datum české a slovenské premiéry je stanovené na 30.5. 2019.

Zdroj: Warner Bros.

Godzilla II Král monster

22.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Godzilla 2: Pětiminutový sneak peek plný monster unikl na internet | Fandíme filmu Godzilla 2: Pětiminutový sneak peek plný monster unikl na internet | Fandíme filmu Godzilla 2: Pětiminutový sneak peek plný monster unikl na internet | Fandíme filmu Godzilla 2: Pětiminutový sneak peek plný monster unikl na internet | Fandíme filmu Godzilla 2: Pětiminutový sneak peek plný monster unikl na internet | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest