Alf: Seriálový maňásek se podívá na plátna kin

Alf: Seriálový maňásek se podívá na plátna kin | Fandíme filmu
Remakuje se všechno, řada je na návštěvníkovi z planety Melmac, který před lety hlasem Oty Jiráka promlouval i k českým divákům.

Pamatujete si na seriál o chlupatém návštěvníkovi z vesmíru, který zařídil jedné americké rodině velké překvapení, když přistál u jejich domu? Samozřejmě mluvíme o komediálním seriálu Alf, jenž vznikl v osmdesátých letech. Šlo o velmi povedený televizní počin a i dnes má divákům co nabídnout. Nyní se v kuloárech mluví o možném vzniku jeho filmové verze. Studio Sony si pořídilo práva na zfilmování a již začalo tvořit tým, který má mimozemského „milovníka“ koček přivést do kin.

Rádi by získali především Paula Fuscoa, muže, který propůjčil svůj hlas Alfovi. Tomu se prý nápad znovu nadabovat tuto postavu velmi zamlouvá. Na film bude producensky dohlížet Jordan Kerner, ten pro Sony zastával stejnou pozici také u loňské reinkarnace Šmoulů. Alfa tentokrát nebude zastávat loutka jako v seriálu, ale po vzoru oblíbených modrásků, půjde o mix s živými herci a CGI efekty. Jestli to graficky dopadne stejně dobře jako u komedie Méďa, nebudu se vůbec zlobit. Protože se jedná o velmi ranou fázi příprav, nebyla doposud oznámena žádná jména týkající se režie či scénáře.

Zdroje: THR, EW

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest