Avengers: Endgame: Finální sestřih filmu je dokončený

Avengers: Endgame: Finální sestřih filmu je dokončený | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
A kdy uvidíme další plnohodnotný trailer?

Je to tak. Režiséři Anthony a Joe Russoovi oznámili na svém Twitteru, že dokončili stříhání Avengers: Endgame, vyvrcholení jedné éry marvelovských příběhů. To znamená, že už by se nijak zásadně nemělo zasahovat do struktury děje ani délky filmu. Ano, není vyloučeno, že si režiséři na poslední chvíli všimnou nějaké nedodělané drobnosti a ještě na poslední chvíli něco dotočí nebo vystřihnou. Ale k žádným výrazným změnám už nedojde. Zhruba za měsíc a půl uvidí film první diváci, takže do té doby je potřeba dokončit ještě všechny triky, hudbu, zvuk, barevné podání scén a zkrátka a dobře všechny nedodělky, na kterých se pořád ještě pracuje. Pokud jde o délku filmu, u té Russoovi naznačovali, že by mohla dosáhnout tří hodin, protože snímek přináší opravdu velké množství dějových linek, které je třeba uzavřít.

Po dokončení sestřihu se brzy můžeme těšit na další vlnu propagačního materiálu. Premiéra Captain Marvel je za námi, takže jakmile jí Disney dopřeje dostatečný prostor, zaměří pozornost na Endgame. Co v nejbližších dnech můžeme očekávat? Magazín Empire oficiálně potvrdil, že 21. března vydané číslo se bude věnovat právě čtvrtým Avengers. 31. března začne prodej merchandisingu a 2. dubna začne prodej vstupenek.

Zbytek je předmětem spekulací. Trailerům na nové marvelovky tradičně předcházejí tematická vydání magazínu Entertainment Weekly. Vypadá to, že příslušné číslo vyjde 22. března. Jak do toho všeho zapadá nový trailer? Marvel je historicky zveřejňuje po vydání magazínu EW. Zároveň se předpokládá, že v kinech bude trailer uváděný spolu se Shazamem!, který je v USA uváděný od 5. dubna. Tím pádem by trailer měl být uvedený na internetu s předstihem, aby se zabránilo nekvalitním únikům z kina. Co to znamená?

Někteří se domnívají, že nový trailer bude zveřejněný 2. dubna, spolu se začátkem prodeje vstupenek. Už někdy 11. nebo 12. dubna však Disney nejspíš zveřejní první trailer na Star Wars: Epizodu IX a je otázka, zda by pro sebe trailer na Endgame neměl příliš krátkou dobu. V tenhle okamžik to tedy vypadá, že úplně nejdřív by trailer mohl být zveřejněný 25. března (protože o víkendu se takto velké trailery neuvádějí) a nejpozději 4. dubna. A někde mezi tím vším dostanou americké weby povolení zveřejnit reportáže z natáčení. Takže se připravte na to, že nová porce informací se kvapem blíží!

Titulní obrázek je také od bratří Russoových. V galerii najdete nejnovější fotky hraček a další promo obrázky. A v níže přiloženém videu moderátor Seth Meyers zdánlivě "odhalil" název Avengers 4 dlouho před premiérou : ))

Seth Meyers leaked the Avengers Endgame title back when Paul Rudd was promoting Ant-Man and the Wasp from r/marvelstudios

Po zničujících událostech Avengers: Infinity War je kvůli zásahu šíleného Titána Thanose vesmír v rozvalinách. S pomocí zbývajících spojenců se musí Avengers ještě jednou dát dohromady, aby odčinili Thanosovo dílo a navrátili do vesmíru pořádek jednou pro vždy. Ať už následky budou jakékoliv.

V hlavních rolích: Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Josh Brolin, Karen Gillan, Brie Larson, Paul Rudd, Don Cheadle, Bradley Cooper a mnozí další. Režíruje Anthony a Joe Russoovi. Datum české a slovenské premiér je stanovené na 25. 4. 2019.

Zdroje: Bratři Russoovi, Trailer Track I, II

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 10

Avengers: Endgame: Finální sestřih filmu je dokončený | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Finální sestřih filmu je dokončený | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Finální sestřih filmu je dokončený | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Finální sestřih filmu je dokončený | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Finální sestřih filmu je dokončený | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Finální sestřih filmu je dokončený | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Finální sestřih filmu je dokončený | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Finální sestřih filmu je dokončený | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Finální sestřih filmu je dokončený | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Finální sestřih filmu je dokončený | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest