Wild Rose: Z vězení rovnou na pódium, aneb další hudební biják

Wild Rose: Z vězení rovnou na pódium, aneb další hudební biják | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Country zpěvačka z kriminálu chce strčit do kapsy filmy Bohemian Rhapsody i Star Is Born. Může se jí to podařit? Mrkněte na trailer.

Za měsíc přijde do kin nejnovější film režiséra Toma Harpera s názvem Wild Rose, ve kterém se možná opravdu zrodila hvězda. Hudební drama o mladé kriminálnici, zodpovědnosti a o snu stát se zpěvačkou, totiž představí Jessie Buckley. Poměrně neznámé herečce a zpěvačce se skotským přízvukem a hlasem jako zvon už teď kritici předvídají hvězdnou dráhu.

Rose-Lynn (Buckley) zrovna pustili z vězení a ona má jediný cíl - dostat se do Nashville a stát se country zpěvačkou. Se dvěma dětmi a s kriminální minulostí na krku, ale bude její odchod ze Skotska oříšek. A to i přesto, že má hlas, za který by se nemusela stydět ani Janis Joplin.

Kromě Buckley ve filmu zazáří i Julie Waters známá z role Molly Weasley ze ságy o Harrym Potterovi. Ta si tentokrát zahraje matku, která se snaží svou nezodpovědnou dceru držet na uzdě a připomenout jí cenu rodiny.

Wild Rose má podle dosavadních recenzí kromě chytlavé country hudby nabídnout i strhující výkony a obecně zatím snímek na festivalech sklízel nadprůměrné známky. Režiséra Toma Harpera diváci znají hlavně jako režiséra seriálu Peaky Blinders nebo Vojna a mír. Scénář pak vypracovala Nicole Taylor - držitelka ceny BAFTA a autorka scénářů k seriálům The Hour nebo Three Girls.

Dojemný příběh rebelky, která se chce dát na muzikální dráhu jsme tu měli mockrát. Podobnou roli naposledy ztvárnila Lady Gaga v oceňovaném filmu Zrodila se hvězda (režiséra Bradleyho Coopera). Wild Rose ale po zhlédnutí traileru vypadá trochu jinak - nejde o klasický doják o outsiderovi, kterému jeho sen spadne do klína. Obhroublá postava Jessie Buckley, která bude středobodem filmu, rozhodně nepůsobí jako klišé a evidentn ví, co chce.

Jaká tedy Wild Rose bude? Na to si budeme muset počkat. Mezinárodně začne promítání snímku od 12. 4., česká nebo slovenská premiéra zatím oznámeny nebyly.

Galerie: 4

Wild Rose: Z vězení rovnou na pódium, aneb další hudební biják | Fandíme filmu Wild Rose: Z vězení rovnou na pódium, aneb další hudební biják | Fandíme filmu Wild Rose: Z vězení rovnou na pódium, aneb další hudební biják | Fandíme filmu Wild Rose: Z vězení rovnou na pódium, aneb další hudební biják | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest