Silver Bear: Michael B. Jordan si zahraje nejlepšího zabijáka podsvětí

Silver Bear: Michael B. Jordan si zahraje nejlepšího zabijáka podsvětí | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Snímek našel režiséra a scenáristu.

Michaela B. Jordana jsme loni měli spojeného hlavně s rolemi Creeda a Killmongera. Pomalu se připravuje k úloze další. Ve snímku The Silver Bear si zahraje nájemního zabijáka s tak skvělou pověstí, že si říká „stříbrný medvěd“, což je ruská přezdívka pro toho nejlepšího. Příběh se nicméně odehrává ve Spojených státech, kde má protagonista za úkol spáchat atentát na prezidentského kandidáta. V momentě, kdy úkol přijme, však začne jít o život i jemu a zároveň se ukazuje, že je protagonista poměrně nedůvěryhodný vypravěč, takže by struktura děje mohla být celkem neotřelá.

Snímek vychází z románu Dereka Haase, který se živí primárně jako scenárista a napsal např. 3:10 Vlak do Yumy nebo Wanted. Scénářovou adaptaci píše Gerard McMurray, který snímek zároveň zrežíruje. Loni natočil První očistu, předtím drama Burning Sands. S Jordanem se zná z natáčení snímku Fruitvale Station, kde byl jedním z producentů.

Zdroj: Variety

Galerie: 3

Silver Bear: Michael B. Jordan si zahraje nejlepšího zabijáka podsvětí | Fandíme filmu Silver Bear: Michael B. Jordan si zahraje nejlepšího zabijáka podsvětí | Fandíme filmu Silver Bear: Michael B. Jordan si zahraje nejlepšího zabijáka podsvětí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest