The Loft: Při podvádění manželky pozor na mrtvoly!

The Loft: Při podvádění manželky pozor na mrtvoly! | Fandíme filmu
James Marsden, Wentworth Miller a Karl Urban si myslí, že jim nevěra hravě projde. Chyba lávky, bude z toho detektivní thriller. Pusťte si trailer.

Jak to tak vypadá, remaky jen tak nevymizí, ba naopak – bude jich stále přibývat. Tentokrát půjde o belgický thriller Loft z roku 2008, jenž natočil, pro české diváky neznámý, režisér Eric Van Looy. Samotný film byl přijat vcelku kladně a odnášel si lehce nadprůměrné hodnocení. O to víc je pak překvapením, že Van Looy natočí i americký remake. Za scénářem stojí Bart De Pauw a Wesley Strick (opět pro českého diváka neznámá jména). V hlavních rolích se objeví například Karl Urban (Dredd, Star Trek), James Marsden (X-men) nebo Wentworth Miller (Útěk z vězení). Ženské postavy pak ztvární jména jako Isabel Lucas (Transformers 2, Válka bohů, Red Dawn), Rhona Mitra (Soudný den, Underworld 3) nebo Rachael Taylor (Transformers, Chirurgové). Když už nic jiného, obsazení má oproti své belgické verzi pan Van Looy mnohem hvězdnější.

A o čem, že samotný snímek The Loft bude? Příběh vypráví o pětici ženatých mužů, již nejsou tak úplně spokojeni v manželství a potřebují se nějakým způsobem odreagovat. Výbornou příležitostí tedy bude zařízení tajného loftu, kam si budou vodit své milenky a o kterém budou vědět jen oni sami. Všechno jim ze začátku prochází, ovšem jednoho dne najdou jednu milenku mrtvou – zavražděnou. Ten, kdo ji zabil, však musel být jeden z nich. Protože jen oni vlastní klíč k oné místnosti. A všichni jsou podezřelí. Na koho padne vina?

Musím říct, že první trailer navnadil slušnou atmosféru, a i když na podobně laděné snímky příliš nejsem, vzbudilo to ve mně jistý zájem a dřív nebo později se na to podívám. Herci se zdají jistí a zápletka má potenciál na slušně gradující thriller s detektivním podtónem. Na závěr nezbývá než dodat, že rozpočet činil velmi střízlivých 14 milionů dolarů a datum uvedení do kin, kromě roku 2013, nebylo upřesněno. Dá se očekávat, že k nám snímek vůbec nedorazí, ale kdo ví, třeba budeme překvapeni.

 

The Loft: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest