The Internship: Frat Pack zase řádí

The Internship: Frat Pack zase řádí | Fandíme filmu
Vince Vaugh a Owen Wilson zavzpomínají na časy Nesvatbových.

Na rok 2013 si pro nás Shawn Levy (Noc v muzeu nebo Ocelová pěst) chystá další nenáročný a vtipný snímek - The Internship. Tentokrát znovu spolupracuje s pány z bandy Frat Pack. Scénář sepsala dvojice Vince Vaughn a Owen Wilson, přičemž tito dva spolupracovali již na Nesvatbových a samozřejmě v vhystaném snímku oba i hrají. Ve vedlejší roli by se měl objevit další člen Frat Packu, Will Ferrell.

Frat Pack je banda komediálních herců, uskupení vzniklo někdy na přelomu devadesátých let. Nejslavnějšími členy jsou Ben Stiller, Jack Black, Will Ferrell, Luke Wilson, Steve Carell a samozřejmě oba scénáristé již zmiňovaného filmu. Přičemž je důležité zmínit, že skupinka si takto nikdy neříkala, ale byla tak označena médii, a to až po roce 2000. Skupina natočila spousty velmi povedených a úspěšných komedií, přičemž aby mohl být snímek označený za “film od Frat Packu”, musí se na něm podílet alespoň dva členové. Takto pánové účinkovali například v Noci v muzeu, Starskym a Hutchovi, Fotr je lotr, Tropické bouři, Zoolanderovi, Anchormanovi a spoustě dalších filmů, které pánové často pomáhali i sepsat.

O The Internship se toho zatím moc neví, Vaughn a Wilson hrají dva byznysmeny, jež jsou náhle bez zaměstnání. Je jim čtyřicet a snaží se najít sami sebe. Nastoupí tudíž jako začátečníci do velké moderní firmy a snaží se nějak vyznat v tom dnešním přetechnizovaném světě. Film se na nás chystá v červnu příštího roku a vzhledem k tomu, že poslední sólové filmy v případě obou herců nebyly moc úspěšné (Nadějný rok a Dilema), oba pánové jistě doufají v komerční úspěch nové komedie.

Zdroje: Coming Soon,The Frat Pack Tribute

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest