Trailer: The Paperboy

Trailer: The Paperboy | Fandíme filmu
Umanutý Matthew McCounaughey a prostopášná Nicole Kidman vyšetřují vraždu.

Matthew McConaughey je díky vydařenému právnickému dramatu Obhájce a nedávnému úspěchu striptérské dramedie Bez kalhot zase v kurzu a rád by v započatém trendu pokračoval. Snažit se o to bude v hvězdně obsazeném thrilleru The Paperboy, který vznikal pod režijním dohledem Lee Danielse, jehož drama Precious získalo v roce 2010 hned dva Oscary a sám režisér si vysloužil nominaci v kategorii nejlepší režie. Herecké obsazení je neméně atraktivní, jelikož McConaugheymu budou krýt záda Zac Efron, John Cusack, Nicole Kidman, David Oyelowo (Černobílý svět, Jack Reacher) či populární soulová zpěvačka Macy Gray.

Provokativní, sexualitou nabitý příběh o touze, ctižádosti, předsudcích a zločinu se odehrává v šedesátých letech minulého století a zavede nás do bažinaté oblasti jižní Floridy. Vše začíná na zapařeném a upoceném venkově v městečku Moat County, kde již po celá desetiletí funguje zavedený pořádek, avšak pod povrchem zdánlivě poklidného soužití už to začíná vřít. Neodvratně nadchází čas pro změnu a redefinici zkostnatělých principů. Mladičký Jack Jansen (Efron) je synem místního vydavatele novin a právě se vrací domů, protože byl vyhozen z univerzity. Musí přijmout podřadnou práci doručovatele novin, což ho příliš nenaplňuje. Jeho situace se změní ve chvíli, kdy návrat do rodného města hlásí jeho bratr Ward (McCounaghey), uznávaný investigativní novinář, jenž zrovna pracuje na kontroverzním příběhu, který by mohl být opravdovou bombou.

Idealista Ward se snaží za pomoci novinářského parťáka Yardleyho Achemana (Oyelowo), svůdné Charlotte (Kidman) a mladšího bratra Jacka dokázat, že lovec aligátorů Hillary Van Wetter (Cusack) byl neprávem odsouzený k trestu smrti za vraždu místního šerifa. Jak se Ward přibližuje k odhalení pravdy, vzniká mezi zainteresovanými nebezpečný spletenec sexuálního napětí a na povrch vystupují osobní motivy a další stinné skutečnosti. Jackova nevinnost postupně mizí ve spleti intrik, vášně a násilí.

Snímek je adaptací stejnojmenného románu amerického spisovatele Petea Dextera, který ve Spojených státech zaznamenal značný úspěch. První reakce jsou hodně rozporuplné, ovšem kritici a diváci, jež měli to štěstí poslední Danielsův počin zhlédnout, se shodují v tom, že Nicole Kidman je v roli Charlotte Bless naprosto úchvatná. The Paperboy nemá zatím stanové pevné datum premiéry, přičemž jeho uvedení na severoamerický trh lze očekávat někdy na přelomu roku 2012 a 2013. V tuto chvíli je k dispozici první trailer, jehož kvality můžete posoudit zde:

 

The Paper Boy: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest