Attack on Titan: Americkou hranou verzi dostal na starost režisér To

Attack on Titan: Americkou hranou verzi dostal na starost režisér To | Fandíme filmu
Andy Muschietti se má vydat mezi titány, kteří se z mangy a anime seriálu už jednou na filmové plátno podívali.

Attack on Titan je mezi fanoušky mangy a anime hodně populární, a to i tady u nás. Proto určitě neuniklo jejich pozornosti, že před lety v domovském Japonsku byl natočený dvojdílný hraný film, který nedopadl nijak slavně, jak už to u adaptací podobného typu bývá zvykem. Kdekdo čekal, že titáni, jež chce všechny vyhubit rodinnou tragédií otřesený mladík Eren Jaeger, zůstanou na stránkách komiksu a obrazovek.

Producent David Heyman (série Harry Potter) ale již nějakou chvilku touží po vlastní verzi a teď víme, kdo ji má realizovat. Bude to Andy Muschietti, režisér hororů Mama, loňského hitu To a jeho právě natáčeného pokračování. Muschiettovo jméno je však ještě spjato s jinou hranou adaptací, kterou je Robotech a právě do ní se měl pustit hned, jakmile bude podruhé hotový s klaunem Pennywisem. Uvidíme, který projekt nakonec dostane přednost. Na Robotech drží práva studio Sony, které chce film co nejdřív. Attack on Titan bude vznikat pod hlavičkou Warnerů

V postapokalyptické době setkáváme s malým Erenem Jaegrem, který je svědkem útoku titánů, kteří prorazí zdi chránící město a jejich jedinou touhou je sníst lidi. Tomuto hroznému osudu bohužel neunikne jeden z členů Erenovy rodiny, a tak pomstou hnaný mladík touží vyhubit všechna brutální stvoření do jednoho. Proto po několika letech vstupuje do vojenské jednotky, která se snaží se silnějším nepřítelem bojovat.

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest