Silent Hill: Revelation 3D - první trailer a klip

Silent Hill: Revelation 3D - první trailer a klip | Fandíme filmu
Pekelné městečko už si zase brousí zuby na duše zatracených.

Film Silent Hill prosvištěl kiny před šesti lety téměř bez povšimnutí. Ovšem mezi hráči a diváky se o něm hovoří, jako o jedné z nejvěrněji převedených videoher na filmové plátno. Před rokem jsme Vás informovali, že pokračování s podtitulem Revelation je v pohybu. Po trpělivém čekání jsme se konečně dočkali několika nových podrobností, které prozradil režisér Michael J. Bassett na letošním Comic-Conu. Z jeho přednášky vyplývalo, že se snažil se svým štábem docílit strašidelnějšího a intenzivnějšího zážitku s 3D, které neprojde zatracovanou konverzí na počítačích, protože režisér měl plně k dispozici přímo 3D kameru a nemohl si ji prý vynachválit. Jako další bod programu byl v rámci festivalu promítnut necelý dvouminutový klip (podívat se na něj můžete níže), který poodhaluje scénku, ve které se objevují staré známé znetvořené sestřičky. Během sledování této sekvence v zádech zrovna nemrazí, ale snad režisér ví, co dělá.

Po několika dnech byla uveřejněna také první upoutávka, která toho odtajňuje už mnohem více. Vizuálně temná stylizace je znovu maximálně věrná videoherní předloze - rez, špína, tísnivá atmosféra a Alessa tu opět jsou. Ze zástupu příšer se dočkáme navrátivšího Pyramid Heada nebo již zmiňovaných sestřiček, ale i nově příchozích stvůr, jenž jedna z nich se v traileru snaží dostat hlavní hrdinku. Mělo by jít o monstrum s názvem Mannequin. Tato potvora se skládá z několika končetin figurín a chová se jako pavouk.

Co dalšího trailer odhalil, je pečeť s názvem Metatron, která čerpá duchovní sílu svého uživatele a v příběhu pravděpodobně sehraje důležitou roli. Po tomto předmětu touží Leonard Wolf, postava známá ze třetího dílu videohry, kterého si zahrál Malcolm McDowell. Přestože upoutávka nedisponuje žádnou násilnou sekvencí (trailer u jedničky na to šel stejnou metodou), tak nezoufejte, Bassett všechny ujistil, že snímek bude „eRková“ záležitost. Datum premiéry v USA je stanovena na 26. října a u nás si tento horor vychutnáme 11. listopadu. Jakožto videoherní fanoušek Silent Hillu se na sequel velmi těším. A co Vy?

 

Silent Hill: Revelation 3D - Trailer a klip

 

Zdroje: Shattered Memories, Sillent Hill Wiki, Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest