Rambo 5: Hlavní ženská role obsazena, zranění při natáčení

Rambo 5: Hlavní ženská role obsazena, zranění při natáčení | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Známe definitivní název filmu? K tomu nová fotka Slye v kostýmu.

Natáčení Ramba 5 pokračuje. Hollywood Reporter uvádí, že by se snímek opravdu měl jmenovat Rambo 5: The Last Blood, ale především informuje o čerstvě obsazené představitelce hlavní ženské role. Tu dostala Paz Vega (Sex a Lucia, Španglicky snadno a rychle, The OA). Ve snímku ztvární Carmen Delgado, novinářku, která píše o mexickém obchodu s drogami a spojí síly s Rambem, když kartel unese její nevlastní sestru. Sám Rambo se do Mexika vydává po tom, co kartel unese dceru jeho kamarádky.

Server Manly Movie, který má interní zdroje v bulharském filmovém průmyslu informuje, že se Sylvester Stallon během úvodních dní natáčení lehce zranil, ale opravdu by se nemělo jednat o nic vážného – Natáčení se nemá pozdržet vůbec nebo jen minimálně. Aktuálně se točí v lokalitě známé jako Pobiti Kamani, což je asi třináctikilometrová oblast s písečnými dunami a specifickými kamennými útvary. Lokalita by měla ve filmu suplovat Mexiko. V Bulharsku se také údajně píše o tom, že by film měl stát 100 milionů dolarů, ale to je naprostý nesmysl. Poslední film série měl 50milionový rozpočet a tržbu 113 milionů. Tady lze očekávat spíš investici pod 50 milionů než přes 50. Po Bulharsku se štáb podívá také do Španělska.

Dole v galerii potom najdete nejnovější fotky z natáčení, které sdílel sám Sylvester Stallone.

Stallone vrací v ústřední roli vysloužilého vojáka s PTSD, který se prostě snaží nějak vyjít a bere každou práci, na kterou narazí. Aktuálně vypomáhá na ranči v Arizoně. Ten vede jeho dávná známá Maria, která jej poprosí, aby jí pomohl najít ztracenou vnučku, která zmizela, když si vyjela na mejdan do Mexika. Následuje sestup do horoucích pekel plný násilí. Rambo v Mexiku narazí na gang, který obchoduje s bílým masem. Dá se dohromady s novinářkou, která podobně jako on hledá svoji zmizelou nevlastní sestru. Budou muset napnout všechny své schopnosti, aby dívky zachránili a svrhli krutého kriminálního bosse. Poslední verzi scénáře napsal Matt Cirulnick, režíruje Adrian Grunberg, s premiérou se počítá na příští rok.

Zdroje: THR, Stallone, Manly Movie I, II

Galerie: 2

Rambo 5: Hlavní ženská role obsazena, zranění při natáčení | Fandíme filmu Rambo 5: Hlavní ženská role obsazena, zranění při natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest