Skyfall: IMAX Trailer a James Bond na Olympiádě

Skyfall: IMAX Trailer a James Bond na Olympiádě | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
K tomu sexy fotky nové Bond girl. AKTUALIZOVÁNO o dva nové, dlouhé trailer v HD.

AKTUALIZACE 3: Tak do playlistu přidáváme ještě trailer určený pro Spojené státy. S malinko odlišným sestřihem.

AKTUALIZACE 2: Do playlistu také definitivně přibyl nový dlouhý trailer! A vypadá zatraceně slibně. Osudovost, epické měřítko, charismatický záporák ani bombastická akce - nic z toho nechybí. Vypadá to, že Sam Mendes na to opravdu má.

AKTUALIZACE: Do playlistu jsme doplnili nový teaser, který zítra bude následovat plnohodnotný trailer.

Bond je typicky britský vývozní artikl, a tak nepřekvapí, že se představil i v rámci letošních Olympijských her v Londýně. Nejprve v rámci grandiózního úvodního ceremoniálu, režírovaného Dannym Boylem, přepravil Daniel Craig královnu z Buckinghamského paláce do dějiště her a pak jsme mohli vidět také první TV Spot, který odhaluje spoustu nových záběrů, v typickém pompézním stylu. Nejlepší je asi moment, ve kterém Bond těsně unikne smrti, ale pár vteřin na to už si upravuje svůj perfektně padnoucí oblek. Dále se objevil nový videoblog, jež představuje Bondův klasický automobil Aston Martin DB5 a také IMAX trailer, který zatím nebyl oficiálně zveřejněn, ale ve snížené kvalitě už se na něj podívat můžete.

Trailer je hodně akční a prezentoval především již známé scény v londýnském metru a na střeše tureckého vlaku. Co se příběhu týče, tak jsme se dozvěděli, že se M podařilo přijít o flashku, na které se nachází identita všech britských tajných agentů. Dá se předpokládat, že právě tahle flashka bude hnacím motorem celého filmu. Závěrem pak trailer představuje nového Q (podrobnosti o přeobsazení postavy), kterého si také můžete prohlédnout na první oficiální fotografii. V galerii mladého vědce doplňuje několik dalších nových oficiálních obrázků, fotka propagačního stojanu z kina a několik snímků, které Bérénice Marlohe nafotila pro poslední čístlo magazínu GQ. Na Bond girl jako dělaná, že?

PS: Jak už to tak bývá, autority z nějakého pseudo-logického důvodu klip Bonda s královnou systematicky mažou z internetu, takže je klidně možné, že až budete tento článek číst, video už bude pryč.

 

 

Bond a královna

 

 

Olympijský James Bond

 

Zdroje: 007, GQ Magazine, April Landry, Kinopoisk, c7nema

Galerie: 10

Skyfall: IMAX Trailer a James Bond na Olympiádě | Fandíme filmu Skyfall: IMAX Trailer a James Bond na Olympiádě | Fandíme filmu Skyfall: IMAX Trailer a James Bond na Olympiádě | Fandíme filmu Skyfall: IMAX Trailer a James Bond na Olympiádě | Fandíme filmu Skyfall: IMAX Trailer a James Bond na Olympiádě | Fandíme filmu Skyfall: IMAX Trailer a James Bond na Olympiádě | Fandíme filmu Skyfall: IMAX Trailer a James Bond na Olympiádě | Fandíme filmu Skyfall: IMAX Trailer a James Bond na Olympiádě | Fandíme filmu Skyfall: IMAX Trailer a James Bond na Olympiádě | Fandíme filmu Skyfall: IMAX Trailer a James Bond na Olympiádě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest