Once Upon a Time in Hollywood: Tarantino obsadil Bruce Lee

Once Upon a Time in Hollywood: Tarantino obsadil Bruce Lee | Fandíme filmu
Vedle dalších skutečných osobností vystupuje v Quentinově novince také postava známého mistra bojových umění.

V Tarantinově chystaném snímku Once Upon a Time in Hollywood se objeví řada skutečně žijících osobností. Největší prostor zřejmě dostane Sharon Tate v podání Margot Robbie, objevit se však má i její manžel Roman Polanski (představitele neznáme), členka mansonova gangu Squeaky Fromme (Dakota Fanning) nebo herec Sam Wanamaker (Nicholas Hammond).

Jednou ze skutečně žijících osobností bude také Bruce Lee, kterého ve snímku hraje Mike Moh (Inhumans, Empire, Street Fighter), velký Leeho obdivovatel. Lee byl klientem významného hollywoodského kadeřníka Jaye Sebringa, který se ve filmu objeví (hraje ho Emile Hirsch) a byl jednou z obětí Mansonova gangu. Pomáhal Leemu získat první zakázky, popřípadě jej doporučoval hvězdám jako trenéra kung fu. Mimo jiných Lee učil také zmiňovaného Polanskiho nebo Stevea McQueena (Damian Lewis). Sám bydlel jen kus od místa, kde k nechvalně proslulým vraždám došlo a Steve McQueen údajně byl v tragický den k Sharon Tate pozvaný, ale na poslední chvíli změnil plány, když potkal atraktivní ženu a raději zvolil její společnost.

Příběh zasazený do Los Angeles léta roku 1969. Hrdinou je herec z úspěšného TV seriálu, který se snaží stát filmovou hvězdou (Leonardo DiCaprio). Jeho parťák, který mu dělá v seriálu kaskadéra (Brad Pitt), se pokouší o to samé. Vyprávění se má odehrávat na pozadí strašlivé vraždy Sharon Tate (Margot Robbie) a jejích přátel, kterou spáchal kult přívrženců Charlese Mansona. Dále hrají Al Pacino, Kurt Russell, Burt Reynolds, Tim Roth, Michael Madsen, Damian Lewis, Timothy Olyphant, Dakota Fanning, Emile Hirsch, Clifton Collins Jr., Luke Perry, James Marsden, Zoë Bell či Scoot McNairy, Režíruje a scénář napsal Quentin Tarantino. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 26. 7. 2019.

Zdroj: The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest