Strážci Galaxie 3: Dave Bautista stále pění

Strážci Galaxie 3: Dave Bautista stále pění | Fandíme filmu
Nejhlasitější zastánce Jamese Gunna reaguje na poslední zprávy, podle kterých se režisér definitivně nevrátí.

Před několika dny jsme se dozvěděli, že Strážci Galaxie zřejmě definitivně uzavřeli kapitolu Jamese Gunna. Po turbulentním vývoji přišla zpráva, že studio Disney trvá na svém rozhodnutí a propuštěného Gunna zpátky jako režiséra Strážců Galaxie 3 prostě nepřijme.

Od chvíle, kdy Disney Jamese zbrkle propustil, patřil mezi jeho nejhlasitější zastánce Dave Bautista, který v sérii hraje Draxe. Po poslední zprávě měl Bautista na Twitteru opět krátké vyjádření. Sdílel odkaz na článek, který podrobně shrnuje, proč je vyhození Gunna velká chyba, a proč to může mít do budoucna velice nebezpečné negativní následky. K tomu připsal: „Thanks ⁦Disney⁩!! Making America great again!“

Ironická poznámka v jedné rovině zjevně kritizuje korporaci za to, že napomáhá k podpoře negativní vlivů v americké společnosti, ale stejně tak jde poznámka vnímat jako odkaz na Donalda Trumpa a jeho známý slogan. Následně Dave článek sdílel ještě jednou, pro jistotu, aby se dostal k opravdu co největšímu počtu lidí.

Bautista v minulosti hrozil, že pokud se Strážci Galaxie 3 nebudou přinejmenším točit podle Gunnova scénáře, tak projekt opustí. Dosavadní zprávy hovoří o tom, že scénář (s úpravami) použitý bude, nicméně i tak bude otázkou, jaká bude při natáčení panovat atmosféra a zda rozpoložení herců nějak ovlivní výsledný film.

Podrobnosti o vývoji celé kauzy najdete ve starších článcích.

Zdroje: Dave Bautista I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest