Suspiria: Veledlouhý horor na nových fotkách

Suspiria: Veledlouhý horor na nových fotkách | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Čím si snímek vysloužil nepřístupnost mládeži?

Jeden z nejzajímavěji vyhlížejících snímků letošního roku, remake Suspirie od Lucy Guadagnina, bude mít úctyhodných 152 minut! To je na horor opravdu pořádná porce. Pro srovnání – první film měl 98 minut. Snímek bude jednoznačně mládeži nepřístupný, a to pro „znepokojivý obsah“, jmenovitě pro rituální násilí, krvavé výjevy a nahotu. Objevily se také nové fotky, které najdete dole v galerii.

Na jednom snímku můžete vidět Dakotu Johnson při jedné ze scén, kde tanec hraničí s čarodějnickým rituálem. Na další fotce je Tilda Swinton v roli madam Blanc, která Susie (Johnson) dává taneční lekce. O madam režisér říká, že je to žena rozpolcená konfliktem. Je roztržená mezi uměním a magií a lze jí to vyčíst už ve tváři. Podle Dakoty se mezi madam a Susie vytvoří krásný a intenzivní vztah učitelky a žákyně, a pak se dozvíe, že taneční akademii ovládají čarodějnice… Na poslední fotce v galerii je sám režisér Guadagnino.

V srdci světově uznávané taneční společnosti bují temnota a její ředitelka (Tilda Swinton), mladá novicka z Ameriky (Dakota Johnson) a truchlící psychoterapeut (Lutz Ebersdorf) jsou zapletení do krvavé, bědující noční můry. Snímek natočil Luca Guadagnino, dále hrají Mia Goth, Angela Winkler, Lutz Ebersdorf a Chloë Grace Moretz. Vedlejší roli dostala také Jessica Harper, představitelka hlavní role z původního filmu. Hudbu složil Thom Yorke z Radiohead.

Zdroje: EW, Collider, Suspiria

Galerie: 3

Suspiria: Veledlouhý horor na nových fotkách | Fandíme filmu Suspiria: Veledlouhý horor na nových fotkách | Fandíme filmu Suspiria: Veledlouhý horor na nových fotkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest