Simpsonovi: Další film se chystá, společně s Family Guyem

Simpsonovi: Další film se chystá, společně s Family Guyem | Fandíme filmu
Těsně před koncem samostatného Foxu se narychlo chystají do výroby jeho dvě klíčové animované značky.

Studio Fox ještě předtím, než jej příští rok převezme Disney, posílá narychlo do vývoje druhý celovečerní film se Simpsony a celovečerní film Family Guye. Se zprávou přišel Wall Street Journal, který však nepřidává skoro žádné další podrobnosti. Akorát uvádí, že Family Guy bude kombinovat animaci a živé herce a potvrzuje, že Disney plánuje dokončit všechny filmy Foxu, které budou mít v době převzetí rozjetou výrobu.

První Simpsonovi ve filmu přišli v roce 2007 a slavili ohromný úspěch. S rozpočtem 75 milionů dolarů utržili celosvětově v kinech 527 milionů. Po celou dobu tvůrci chtěli natočit další film, ale brzdila je náročnost celého procesu – připravovat naráz film i seriál (který stále běží a už překročil 600 epizod) je extrémně náročné. Showrunner Al Jean loni řekl, že film nebude příliš riskovat v rámci rozpočtu, a že se nezačne s přípravami, dokud scénář nebude skvělý. Tak snad ta doba nastala.

O filmové verzi Griffinových (Famili Guy) se shodou okolností mluví právě od roku 2007, kdy zájem projevil tvůrce Seth MacFarlane. Ten nicméně taktéž varoval před souběžným natáčením seriálu a filmu, nechtěl, aby tím trpěla kvalita. Zároveň tehdy zdůrazňoval, že chce točit malý příběh, nechtěl dělat film o tom, jak Griffinovi zachraňují svět.

Pokud se objeví další podrobnosti, budeme vás informovat.

Zdroj: Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest