Mark Hamill, představitel Lukea Skywalkera, je v Praze

Mark Hamill, představitel Lukea Skywalkera, je v Praze | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 2 obrázky
Česko poctila příjemná herecká návštěva.

Jedna rychlovka na zpestření odpoledne. Mark Hamill přicestoval do Prahy. Fanoušky na sociálních sítích nechal hádat, kde se vlastně nahází, podle Krannerovy kašny na Smetanově nábřeží však jeho followeři rychle odhalili, že je v Praze. V tuhle chvíli nic nenasvědčuje tomu, že by tu byl pracovně, zřejmě má prostě volno se svojí dcerou Chelsea a pejskem Millie.

Teoreticky můžeme ve všech postech najít jednu jedinou „stopu“ - Na Instagramu fenky Millie (tedy, alespoň podle jména typuji, že jde o fenku) je u jednoho z postů #MillietakesIreland. A jak známo, v Irsku se natáčely scény z planety Ahch-To, kde sídlil Luke Skywalker ve Star Wars: Posledním z Jediů. Teoreticky by tak Hamill mohl mířit právě sem, aby zde natočil nějaké další scény. Jak už víme, Star Wars: Epizoda IX se začaly natáčet a je oficiálně potvrzené, že se v nich Luke Skywalker znovu ukáže.

Z naší strany jde ale čistě o spekulaci, zatím vše nasvědčuje tomu, že Mark má zkrátka a dobře dovolenou. Tady jsou všechny příspěvky ze sociálních sítí s cestou spojené:

Galerie: 3

Mark Hamill, představitel Lukea Skywalkera, je v Praze | Fandíme filmu Mark Hamill, představitel Lukea Skywalkera, je v Praze | Fandíme filmu Mark Hamill, představitel Lukea Skywalkera, je v Praze | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest