Strážci Galaxie 3: Marvel se snaží vyjednat s Disneym Gunnův návrat

Strážci Galaxie 3: Marvel se snaží vyjednat s Disneym Gunnův návrat | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
A kterého DC filmu by se Gunn mohl chopit, pokud to nedopadne u Marvelu?

Sága o Jamesi Gunnovi a Strážích Galaxie 3 pokračuje. Včera jsme tu měli velký report od Hollywood Reporteru, který rozebíral především to, že Marvel chce nadále pracovat se scénářem Jamese Gunna i potom, co jej Disney vyhodil z pozice režiséra. Už před několika hodinami server MCU Cosmic tvrdil, že šéf Marvelu Kevin Feige je z Gunnova vyhazovu rozčilený a bojuje za jeho návrat. Teď se svou troškou do mlýna přichází i renomovaný Deadline.

Podle jeho interních zdrojů probíhají zákulisní konverzace mezi Disneym a Marvelem, který se kontinuálně snaží přesvědčit svoji mateční společnost, aby přistoupila na nějaký kompromis a dovolila Jamesi Gunnovi návrat ke Strážcům Galaxie 3, což by pro celou značku bylo nejlepší. Diskuse vzešly údajně z veřejného dopisu, ve kterém kompletní obsazení Strážců vyjádřilo Jamesovi svoji podporu. Šance na Gunnův návrat je tak malá, ale žije, zvlášť v situaci, kdy je budoucnost ságy v rozjitřené situaci nejistá. Deadline připomíná, že daleko výraznější figury v Hollywoodu nepřišly o práci ani po obvinění z trestných činů, zatímco Gunn je vinen pouze kontroverzním smyslem pro humor, který měl před deseti lety a mezitím jej změnil.

O Jamese je zájem po celém Hollywoodu a Disney s Marvelem chtějí co nejdřív Strážce Galaxie 3 začít natáčet. Pokud by se projektu chopil nový tvůrce, tak by se přípravy automaticky protahovaly. Navíc je tu prohlášení Davida Bautisty, který odmítá točit, pokud se nepoužije přinejmenším Gunnův scénář. Celá značka je tak destabilizovaná a je potřeba ji uklidnit. A je možné, že ji dokáze uklidnit jedině Gunn. Pro režiséry, kteří „stojí za to“ by mohli být Strážci Galaxie 3 z respektu ke Gunnovi nedotknutelní a obecně se asi nebude chtít každému tvůrci vstupovat do takhle rozjitřené situace.

Ve stínu dumání nad tím, jestli se Gunn vrátí nebo nevrátí přichází The Hollywood Reporter se spekulativním článkem, ve kterém rozebírá, jaký film by mohl James natočit pro DC Films. Podle THR by byl ideální volbou Booster Gold, projekt, který už je nějakou dobu bez života, jde o komediální sci-fi a hlavním hrdinou je polepšený hříšník. Co vy na to? Dokážete si Gunna představit právě u takového projektu?

Zdroje: MCU Cosmic, THR, Deadline

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Strážci Galaxie 3: Marvel se snaží vyjednat s Disneym Gunnův návrat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Marvel se snaží vyjednat s Disneym Gunnův návrat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Marvel se snaží vyjednat s Disneym Gunnův návrat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Marvel se snaží vyjednat s Disneym Gunnův návrat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Marvel se snaží vyjednat s Disneym Gunnův návrat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Marvel se snaží vyjednat s Disneym Gunnův návrat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest