Rusko pověřilo Stevena Seagala zlepšováním vztahů s USA

Rusko pověřilo Stevena Seagala zlepšováním vztahů s USA | Fandíme filmu
Steven Seagal už dlouho nehrál ve filmu, který by stál za řeč. Pozornost však k sobě stále strhnout dokáže.

Jestli hrál Steven Seagal v nějakém slušném filmu, tak už je to minimálně tak dvacet let. A pokud nebudeme počítat cameo v Machetem, tak od roku 2001 neměl žádný film v kinech, veškerá jeho tvorba jde přímo na video. Přesto je o něm pořád slyšet. V posledních letech to bylo často především v souvislosti s tím, jestli jsou pro něj dost dobří Expendables. Začátkem roku letošního roku byl Seagal už poněkolikáté obviněn ze sexuálního napadení. A teď je o něm slyšet ve spojení s jeho politickými postoji.

Seagal se dlouhodobě netají tím, že je příznivcem ruského prezidenta Vladimíra Putina. Schvaluje anexi Krymu a pro své postoje má pětiletý zákaz vstupu na Ukrajinu. V roce 2016 se stal ruským občanem (vedle toho je občanem USA a Srbska).

Teď ruské ministerstvo zahraničí na svém Facebooku oznámilo, že se Seagal stal speciálním představitelem ruské vlády, jehož úkolem je propagovat rusko-americké humanitární vazby. Jeho úkolem je propagovat sbližování rusko-amerických vztahů v humanitární sféře, kam má spadat činnost na poli kultury, umění a výměnných studentských pobytů. Seagal za svou činnost nepobírá žádný plat. Ruský ministr Seagalovu roli přirovnal k ambasadorům dobré vůle.

Přímo Seagal k celé věci řekl, že měl vždy silnou touho udělat vše v jeho silách, aby podpořil rusko-americké vztahy. Dle svých slov v tomto směru mnoho let pracoval neoficiálně a je vděčný, že má příležitost pokračovat na oficiální úrovni.

Nu...zkusím na chvíli předstírat, že věřím tomu, že za tím vším nestojí nic oportunistického a popřeji Seagalovi v jeho snaze hodně štěstí.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest