Dave Bautista: Z práce pro Disneyho je mi na zvracení

Dave Bautista: Z práce pro Disneyho je mi na zvracení | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Herec se ještě jednou postavil za svého režiséra Jamese Gunna. Podle Kurta Rusella žijeme v přecitlivělé době.

Vyhození režiséra Jamese Gunna stále dělá rozruch. Disney jej vyhodil po tom, co byla do současnosti vytažená série starých tweetů, ve kterých režisér dělal kontroverzní vtipy. Nepomohla Gunnova omluva a zřejmě ani přímluva kompletního obsazení Strážců Galaxie, které Jamesovi vyjádřilo podporu a doložili, že v současnosti je to jiný člověk. Podle následných interních informací serveru Variety Disney svoje rozhodnutí nezmění a režiséra zpátky prostě nevezme.

Jeden fanoušek se zeptal Davea Bautisty (Drax), co na to říká. Ten odpověděl: „Udělám to, k čemu jsem smluvně vázán, ale Strážci bez Jamese Gunna, k tomu jsem se neupsal. Strážci bez Gunna nejsou Strážci. Pracovat pro někoho, kdo dává legitimitu pomlouvačné kampani fašistických kybernacistů, z toho je mi na zvracení. Tak se prostě cítím“. Je samozřejmě sympatické, že Bautista kolegu takhle výrazně podporuje, otázkou je, jestli tak neohrožuje i svoji kariéru. Ať už ze strany Disneyho nebo „fašistických kybernacistů“.

K současným poměrům se vyjádřil také Kurt Russell, který si ve Strážcích Galaxie 2 zahrál Ega: „Je to smutné. Ale je to součástí soudobé kultury, chápu to. Ale domnívám se, že začínáme být přecitlivělí, v některých případech vůči špatným lidem. Musíte si uvědommit, že když jste komik, spisovatel, nebo něco podobného, tak vždycky tlačíte na mantinely a snažíte se objevit něco nového. To [Gunna] dovedlo k něčemu, co svět miluje, tedy ke Strážcům Galaxie. [James] má úžasné srdce i mysl. Doufám, že mu bude odpuštěno“.

Ze strany novinářské veřejnosti, hollywoodských kolegů a značné části fanoušků (petice za Gunnovo opětovné najmutí má k dnešnímu dni 367 tisíc podpisů) už se to stalo, ale pokud jde o nadřízené z Disneyho, tam je to zřejmě opravdu ztracený případ.

Zdroje: Dave Bautista, Variety

Galerie: 5

Dave Bautista: Z práce pro Disneyho je mi na zvracení | Fandíme filmu Dave Bautista: Z práce pro Disneyho je mi na zvracení | Fandíme filmu Dave Bautista: Z práce pro Disneyho je mi na zvracení | Fandíme filmu Dave Bautista: Z práce pro Disneyho je mi na zvracení | Fandíme filmu Dave Bautista: Z práce pro Disneyho je mi na zvracení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest