Justice League: Čachry se Supermanem a Robinův osud

Justice League: Čachry se Supermanem a Robinův osud | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu vystřižené scény z Justice League a Suicide Squad nebo alternativní podoba filmového Flashe.

Na Comic-Conu nepadlo o Justice League z oficiálních zdrojů ani slovo. Pro Warner je to zřejmě skutečně uzavřená kapitola. Něco málo jsme se ale přece dozvěděli. V San Diegu byl jako host přítomný Marc McClure, který si ve starých filmech se Supermanem zahrál Jimmyho Olsena, Clarkova kolegu z deníku Daily Planet. McClure dostal v Justice League cameo od Zacka Snydera, většina jeho scén však byla z filmu vystřižena, potom, co projekt převzal Joss Whedon. McClure nezná všechny podrobnosti, ale podle toho, co ví, mohl prozradit, že se v konečné verzi filmu hodně změnila scéna souboje zbylých členů Justice League se Supermanem. Tahle scéna původně měla být výrazně delší a také byla zasazená mnohem blíž k začátku filmu. Proč přesně byla přesunutá a upravená, to stále zůstává zahaleno tajemstvím.

Další novinky ze světa Zacka Snydera? Online se objevilo několik vystřižených záběrů ze Suicide Squad, včetně prodloužené scény s Batmanem a Harley Quinn. V románové verzi příběhu, která je oproti filmové podobě podrobnější, Batman v dané scéně Harley Quinn říká, že jej Joker připravil o něco důležitého. (Vystřižené momenty můžete vidět zde:)

To něco byl pravděpodobně spíš někdo, jmenovitě Robin. Jak napovídaly už trailery snímku Batman v Superman, Robin je skutečně ve Snyderově světě mrtvý. Otázkou bylo, kterého Robina vlastně Joker zabil. Teď Snyder na sociální síti Vero potvrdil, že mrtvým Robinem měl být Dick Grayson. Podle Snydera měl Grayson v jeho světě zůstat mrtvý, a to až do té doby, dokud by se neobjevila Carrie Kelley, což je holčičí Robin, která Batmanovi asistuje ve známém příběhu Franka Millera, Návrat temného rytíře.

Kdy a zda uvidíme ve světě DC jakéhokoliv Robina, je v tuhle chvíli ve hvězdách, protože všechny Snyderovy plány jsou momentálně pasé. Nakonec se můžete podívat ještě na scénu s Victorem Stonem (Ray Fisher), která byla vystřižená z Justice League. Dole v galerii pak můžete vidět alternativní návrh kostýmu Flashe, který nakonec v Justice League vypadal trochu jinak.

Zdroje: CBM, JS Marantz, Batman News

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Justice League: Čachry se Supermanem a Robinův osud | Fandíme filmu Justice League: Čachry se Supermanem a Robinův osud | Fandíme filmu Justice League: Čachry se Supermanem a Robinův osud | Fandíme filmu Justice League: Čachry se Supermanem a Robinův osud | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest