Muži v černém (4): Emma Thompson se vrátí jako Agent O

Muži v černém (4): Emma Thompson se vrátí jako Agent O | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Britská herečka se znovu postaví šmejdům z vesmíru! K tomu první fotky Tessy Thompson v kostýmu.

Chris Hemsworth a Tessa Thompson znají jméno své šefky, kterou bude opět Emma Thompson (Láska nebeská, Zachraňte pana Bankse). Sympatická britská dáma se vrátí jako Agent(ka) O, čili šéfka celé organizace pro kontrolu a regulaci mimozemské aktivity na Zemi. Snímek Men in Black (4) už se začal točit v Londýně, přičemž na place bychom měli v brzké době zahlédnout i Liama Neesona, Kumaila Nanjianiho či Rafeho Spalla. Čtyřku natáčí režisér F. Gary Gray (Loupež po italsku, Rychle a zběsile 8) dle scénáře Matta Hollowaye a Arta Marcuma (Iron Man, Transformers: Poslední rytíř). Dole v galerii můžete vidět první fotky Tessy Thompson v kostýmu.

Chris Hemsworth hraje Agenta H, britského šarmantního, i když trochu přitroublého agenta s bondovským nádechem. Tessa Thompson hraje Molly, mladou ženu, která ví o existenci mimozemšťanů a je odhodlaná stát se agentem Mužů v černém. Kumail Nanjiani hraje parťáka hlavních hrdinů Pawnyho, vtipného hláškaře, sexem posedlého mimozemšťana z civilizace, která sídlí na Šachovnici. Režíruje F. Gary Gray, jedním z producentů je Steven Spielberg, datum české a slovenské premiéry je stanovené na 13. 6. 2019. Stejně jako starší filmy bude i ten nový pojednávat o speciálních tajných agentech, kteří dohlížejí na to, aby lidstvo nevědělo o tom, že na Zemi žijí mimozemšťané a že se tito vesmírní návštěvníci chovají u nás slušně.

Zdroje: Chris Source,

Galerie: 3

Muži v černém (4): Emma Thompson se vrátí jako Agent O | Fandíme filmu Muži v černém (4): Emma Thompson se vrátí jako Agent O | Fandíme filmu Muži v černém (4): Emma Thompson se vrátí jako Agent O | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest