Joker si do jedné z klíčových rolí vybral Roberta De Nira

Joker si do jedné z klíčových rolí vybral Roberta De Nira | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Snímek by také neměl postrádat stopu rodiny Wayneů.

Už nějakou dobu se o tom šušká, teď se o tom rozhovořily i velké hollywoodské zpravodaje. Robert De Niro vstoupil do jednání s produkcí snímku Joker, ve kterém si má zahrát klíčovou roli. Jednání má pomoci skutečnost, že jedním z producentů snímku je Martin Scorsese, De Nirův častý spolupracovník. Dle dostupných informací má De Niro hrát Murrayho Franklina, moderátora televizní talk show, který by měl mít klíčovou roli v propadu titulní postavy do hlubin šílenství.

Dle neoficiálních informací se Joker ve filmu jmenuje Arthur Fleck a je to neúspěšný komik, jehož sled okolností změní v padoucha známého jako Joker. Na začátku příběhu se vrací do rodného města, které je na pokraji zhroucení. Vrací se domů, aby žil v bytě se svojí stárnoucí matkou Penny (tu mohla hrát Frances McDormand, ale odmítla). Někde tady také pozná svobodnou matku Sophie Dumond, kteoru si má zahrát Zazie Beetz. Jak přesně do Arthurova pádu zapadá De Nirova postava nevíme, nicméně snímek by měl vykreslovat život muže zavrženého společností, který bude drsnou charakterní studií a varovným příběhem zároveň.

Důležitou postavou filmu má být také stárnoucí Thomas Wayne, kterého Joker vnímá jako otravného boháče. Objevily se dokonce nepotvrzené spekulace o tom, že by Arthur mohl být Thomasův levoboček, ale to jsou skutečně jen spekulace. Natáčení má začít v září v New Yorku.

Režíruje Todd Phillips (Pařba ve Vegas), produkuje Martin Scorsese, scénář píše Scott Silver (8. míle). Hlavní roli má hrát Joaquin Phoenix a má jít o kriminálku zasazenou do skutečného New Yorku 80. let minulého století, která by pojednávala o neúspěšném komikovi, který se postupně mění v úspěšného kriminálníka. Datum premiéry je stanoveno na 4. 10. 2019.

Zdroje: THR, Variety, THS, THS II, THS III

Galerie: 8

Joker si do jedné z klíčových rolí vybral Roberta De Nira | Fandíme filmu Joker si do jedné z klíčových rolí vybral Roberta De Nira | Fandíme filmu Joker si do jedné z klíčových rolí vybral Roberta De Nira | Fandíme filmu Joker si do jedné z klíčových rolí vybral Roberta De Nira | Fandíme filmu Joker si do jedné z klíčových rolí vybral Roberta De Nira | Fandíme filmu Joker si do jedné z klíčových rolí vybral Roberta De Nira | Fandíme filmu Joker si do jedné z klíčových rolí vybral Roberta De Nira | Fandíme filmu Joker si do jedné z klíčových rolí vybral Roberta De Nira | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest