Sestra: Mix Indiana Jonese, Vymítače ďáble a Evil Dead

Sestra: Mix Indiana Jonese, Vymítače ďáble a Evil Dead | Fandíme filmu
New Line Cinema
Zobrazit dalších 11 obrázků
Seznamte se s chystaným hororem ze světa V zajetí démonů .

Jedním z filmů, který se nám z letošního Comic-Conu představí jako vůbec první, bude hororová Sestra, tedy další snímek ze světa Conjuringu. Sestra pojednává o řádové sestře Irene v podání Taissy Farmigy a o otci Burkeovi (Demián Bichir), kteří jsou Vatikánem vysláni do odlehlého ženského kláštera, aby tam vyšetřili smrt zesnulé sestry. My jako diváci samozřejmě tušíme, že za úmrtím stojí démon Valak, který na sobě už v Conjuringu 2 bral podobu záhrobní jeptišky.

I když uvidíme, jak bude nakonec spolupráce dvou netradičních vyšetřovatelů vypadat. Zdá se, že Irene bude sloužit jako Burkeův prostředník, protože do ženského kláštera muži nemají přístup. Otec Burke se v minulosti už s démony potýkal a poznamenalo jej to. Nikdy se s minulostí nevyrovnal, vždy ji jen odsouval na druhou kolej a to se mu teď může všechno vrátit. Své břímě ale nese statečně a je smířený s tím, že jeho údělem na Zemi je bojovat s démony a při soubojích s nimi nejspíš nakonec také zemře. Hnacím motorem je pro něj pocit viny.

Novicka Irene měla celou řadu vizí a rozhodně nebyly všechny optimistické. Vize má už od útlého věku a hledá odpovědi. Možná právě proto se přihlásí na výpravu s otcem Burkem. Vlastní otec ji měl za lhářku, sama si myslela, že je šílená a teprve církev ji přijala, když se o jejích vizích doslechla. I když ani samotná Irene si nemyslí, že by ty vize pocházely od Boha. Přestože postavu hraje Taissa Farmiga, sestra Very Farmigy, která v sérii Conjuring hraje postavu Lorraine Warren, postavy spolu nejsou jakkoliv spojené.

Třetí nejdůležitější postavou filmu zřejmě bude Frenchie (Jonas Bloquet), obyvatel vesnice nedaleko kláštera, který stejně jako Irene a Burke bojuje se svými slabostmi. V jeho případě je to především pokušení. Dalšími postavami ve filmu jsou primárně řádové sestry a démon Valak. Příběh filmu je zosobněním tradičního boje dobra se zlem a nebude v něm nouze o strašení, jak jsme u série zvyklí. Tvůrci zároveň slibují, že si se strašidelnými scénami pohráli, aby nás překvapili. Strašit by se mělo jen s minimem digitálních efektů, většinu zábavy obstarají ty praktické. Snímek by také měl být daleko dobrodružnější než ostatní filmy ze série Conjuring. Dosud vždy na nějaké konkrétní místo přišlo zlo, tentokrát sledujeme výpravu hrdinů, kteří se pokoušejí zlo zastavit. Režisér Corine Hardy snímek označuje jako mix mezi Indianou Jonesem, Vymítačem ďábla a Evil Dead, tak uvidíme, zda jeho výprava za zlem odolá takhle vysoko posazené laťce.

Když mladá jeptiška v uzavřeném rumunském klášteře spáchá sebevraždu, jsou Vatikánem vyšetřením situace pověření kněz s pohnutou minulostí a novicka na prahu svého závěrečného slibu. Společně odhalují bezbožné řádové tajemství. Při konfrontaci se zlovolnou silou v podobě té samé démonické jeptišky, která terorizovala diváky v Conjuringu 2, nasazují své životy, víru i duše, když se klášter stává bojiště mezi živými a zatracenými.

V hlavních rolích hrají Demian Bichir a Taissa Farmiga, roli démonické jeptišky si zopakoval Bonnie Aarons. Režíroval Corin Hardy, podle scénáře Davida Leslieho Johnsona, Garyho Daubermana a Jamese Wana. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 6. 9. 2018.

Zdroj: Coming Soon

Sestra

Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 12

Sestra: Mix Indiana Jonese, Vymítače ďáble a Evil Dead | Fandíme filmu Sestra: Mix Indiana Jonese, Vymítače ďáble a Evil Dead | Fandíme filmu Sestra: Mix Indiana Jonese, Vymítače ďáble a Evil Dead | Fandíme filmu Sestra: Mix Indiana Jonese, Vymítače ďáble a Evil Dead | Fandíme filmu Sestra: Mix Indiana Jonese, Vymítače ďáble a Evil Dead | Fandíme filmu Sestra: Mix Indiana Jonese, Vymítače ďáble a Evil Dead | Fandíme filmu Sestra: Mix Indiana Jonese, Vymítače ďáble a Evil Dead | Fandíme filmu Sestra: Mix Indiana Jonese, Vymítače ďáble a Evil Dead | Fandíme filmu Sestra: Mix Indiana Jonese, Vymítače ďáble a Evil Dead | Fandíme filmu Sestra: Mix Indiana Jonese, Vymítače ďáble a Evil Dead | Fandíme filmu Sestra: Mix Indiana Jonese, Vymítače ďáble a Evil Dead | Fandíme filmu Sestra: Mix Indiana Jonese, Vymítače ďáble a Evil Dead | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest