Avengers 4 přinesou definitivní konec

Avengers 4 přinesou definitivní konec | Fandíme filmu
Deset let Marvelu je za námi, šéf Marvelu Kevin Feige mluví o uzavírání kapitoly a změnách, které do další budoucnosti přijdou.

Kevin Feige mluvil s Toronto Sun na téma deseti let Marvelu. Zaměřme se ale na to, co říkal o současnosti a budoucnosti. Jak Avengers 3 a 4 navazují na Captain Marvel a Ant-Mana a Wasp? To zatím Feige nepoví. I když jsou to však velice samostatné příběhy, v Avengers 4 ta návaznost bude okamžitě patrná. Jak se liší Avengers 4 od Infinity War? Až diváci uvidí Avengers 4, tak pochopí, že se oba filmy zásadně liší svou atmosférou, tónem. Ale přitom jsou přímo propojené. Infinity War byl podle Feigeho kompletní příběh, ale diváci chtějí okamžitě vědět, co bude potom.

V Avengers 3 a 4 čeká na hrdinu celá řada změn. A podle vrchního šéfa je většina těch změn trvalá. V komiksech mrtvé postavy někdy ožívají. Někdy už druhý den, jindy za dlouhé roky. Ale ve filmech to bude jiné. Jasně, za pět nebo deset let se může něco změnit, ale v nejbližší budoucnosti, kterou má studio aktuálně rozplánovanou, jsou změny (potažmo úmrtí postav) definitivní. Některé postavy budou pokračovat dál. Některé v nezměněné podobě, jiné se promění k nepoznání. Svět bude pokračovat také dál. Snad po další desítky let, kdy se příběhové linky budou nadále vyvíjet. Zároveň ale příběhy musejí dojít svého konce. A to se přesně stane v Avengers 4. Marvel Cinematic Universe nekončí, ale současný příběh ano. Po 22 filmech a deseti letech přijde definitivní závěr a podle Feigeho je to tak správně.

Zdroj: Toronto Sun

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest