Robocop: První ukázka robotů

Robocop: První ukázka robotů | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
RoboCop zahájil virální kampaň. Podívejte se na robotické hračky nabízené firmou Omnicorp. AKTUALIZOVÁNO o oficiální synopsi.

AKTUALIZACE 2: Je tu první oficiální synopse, která působí dojmem, že se děj bude poměrně věrně držet původního filmu:

Píše se rok 2029 a nadnárodní společnost OmniCorp hraje klíčovou roli při výrobě robotů. Jejich stroje vyhrávají Spojeným státům války po celém světě a teď nastal čas přinést technologii na domácí půdu. Alex Murphy je milující manžel, otec a dobrý polda, který dělá co může, aby v Detroitu zastavil nárůst korupce a zločinu. Po tom, co je ve službě smrtelně zraněn, OmniCorp mu pomocí své robotické technologie zachrání život. Do ulic svého milovaného města se vrací s řadou neuvěřitelných schopností, ale také s problémy, jakým žádný smrtelník doposud nemusel čelit.

AKTUALIZACE: V případě téhle aktualizace nečekejte nic světoborného jako třeba v případě Hobitího uragánu obrázků. Teaser plakát nám pouze ukáže název filmu a už několikrát zobrazené heslo Máme budoucnost pod kontrolou. Navíc plakát zveřejnil server Cine1, který je proslulý vydáváním fanouškovských výtvorů za oficiální materiály (jako se tomu stalo nedávno s plakátem na Transformers 4), takže poster možná vůbec není pravý. Co je pravé určitě, je banner Omnicorpu, který se Collideru podařilo vyfotit na letošním Comic-Conu. Oba obrázky najdete dole v galerii. 

Virální kampaně jsou již nedílnou součásti všech dnešních Hollywoodských fláků. Měli je Prometheus, nový Spíďa nebo Batman. Tvůrcům to dává další možnost, jak prezentovat svá díla a ani Robocop nezůstává pozadu. A protože natáčení snímku teprve začíná, je to prozatím jediný způsob, jak ukázat nějaký materiál z chystaného remaku. Společnost Omnicorp, místo kde je Robocop stvořen, nám pomocí virálního videa nabízí některá svá udělátka, určena pro ochranu pořádku ve městech. Zejména poslední „produkt“ z ukázky nás zaujme nejvíce, neboť prezentuje RC-2000, tedy samotného Robocopa. Máme možnost poprvé vidět náznak toho, jak by mohl nový kyborg vypadat. Protože video bohužel není v HD kvalitě, nemůžeme si vychutnat Robocopa naplno. Určitě se ale podívejte do naší galerie, kde alespoň najdete fotku paže kyborga v lepším rozlišení.

 

Robocop: První virální video

 

Zdroj: www.omnicorp.com

Galerie: 7

Robocop: První ukázka robotů | Fandíme filmu Robocop: První ukázka robotů | Fandíme filmu Robocop: První ukázka robotů | Fandíme filmu Robocop: První ukázka robotů | Fandíme filmu Robocop: První ukázka robotů | Fandíme filmu Robocop: První ukázka robotů | Fandíme filmu Robocop: První ukázka robotů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest