Birds of Prey: Další výrazná postava má chybět

Birds of Prey: Další výrazná postava má chybět | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Po Catwoman se možná neobjeví další výrazná ženská postava.

Birds of Prey by měli být prvním filmem od DC, který se příští rok začne natáčet. Nedávno se hlavní hvězda Margot Robbie, představitelka Harley Quinn, podělila o několik informací. Díky ní tak víme, že film bude mládeži nepřístupný, nebo že v něm Harley dostane jiný kostým, než měla v Suicide Squad. V souvislosti s filmem jsme už dříve informovali o tom, že podle zákulisních zpráv by se ve filmu neměla objevit Catwoman, jedna z nejvýraznějších ženských postav od DC. Stejný zdroj teď tvrdí, že se ve filmu neobjeví ani další výrazná ženská postava.

Redaktor serveru The Wrap, Umberto Gonzalez, který pravidelně přináší zákulisní informace, nyní tvrdí, že bylo rozhodnuto o tom, že se ve filmu neobjeví ani Batgirl. S ní se chystá samostatný film, který píše Christina Hodson, která napsala i Birds of Prey, a očekávalo se, že právě v nich se postava poprvé uvede. Absence Batgirl však neznamená, že se neukáže Barbara Gordon, která identitu Batgirl přijímá. Co to znamená? Že se pravděpodobně ukáže Barbařina druhá identita, Oracle, kterou přijala poté, co byla vážně zraněna a upoutána na invalidní vozík Jokerem.

Pod přezdívkou Oracle je Barbara známá jako hackerka, a počítačová podpora na dálku, která spolupracuje především s Batmanem, ale i právě s Birds of Prey. Otázkou zůstává, co by to znamenalo pro zápletku filmu. Pokud Joker ve filmovém světě DC již zmrzačil Barbaru Gordon, je těžké si představit, že by se ostatní členky týmu spojily s Harley, která je Jokerovou pravou rukou. Navíc musí tvůrci přijít na způsob, jak může Barbara ve svém vlastním filmu fungovat. Snímek může být prequel, může přijít nějaké vyléčení jako v komiksech, či identitu Batgirl bude mít někdo jiný. Jak se nakonec situace vyjasní, na to si budeme muset počkat. Možná nějaké novinky k Birds of Prey dostaneme už na Comic Conu v San Diegu.

Birds of Prey je tým ženských hrdinek, který poprvé vyšel v komikse v roce 1996. Tým založily Dinah Laurel Lance (Black Canary) a Barbara Gordon (Oracle). Dalšími členkami týmu byly v průběhu let např. Huntress, Hawkgirl, Vixen, Catwoman či Poison Ivy. Ve filmovém zpracování by se pak měla objevit Harley Quinn v podání Margot Robbie, scénář napsala Christina Hodson (V pasti, Bumblebee). Režíruje Cathy Yan.

Zdroj: Umberto Gonzalez

Galerie: 5

Birds of Prey: Další výrazná postava má chybět | Fandíme filmu Birds of Prey: Další výrazná postava má chybět | Fandíme filmu Birds of Prey: Další výrazná postava má chybět | Fandíme filmu Birds of Prey: Další výrazná postava má chybět | Fandíme filmu Birds of Prey: Další výrazná postava má chybět | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest