The Batman se s jinými filmy propojí...když se mu to bude hodit

The Batman se s jinými filmy propojí...když se mu to bude hodit | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Alespoň to tvrdí nejnovější momentální zvěsti. A přípravy filmy se prý konečně reálně posouvají kupředu. Objevila se nová videa z natáčení DC filmů.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Fanouškovský server Batman-On-Film, který už v minulosti přinesl potvrzené zákulisní zprávy z prostředí komiksových DC filmů, tvrdí, že podle nepotvrzených informací začíná produkce snímku The Batman najímat zaměstnance. Pokud tomu tak skutečně je, tak by to znamenalo, že začínají nějaké fáze pre-preduce, minimálně třeba kreslení storyboardů. Aby něco takového bylo možné, tak je potřeba, aby scénář režiséra Matta Reevese byl v takové fázi vývoje, aby bylo reálně s čím pracovat. Jestli tedy vše výše uvedené skutečně platí, tak se přípravy filmu reálně posouvají kupředu a potenciálně bychom někdy v letech 2020 nebo 2021 mohli The Batmana vidět v kinech.

Co vlastně ve snímku uvidíme, pořád není tak docela jasné. Matt Reeves nikdy neprozradil nic moc konkrétního a zákulisní zvěsti se často rozcházejí. Ty nejnovější se zaměřují na téma propojení The Batmana s dalšími filmy. Server Revenge of the Fans, který nepotvrzené zprávy ze světa DC přináší se střídavou úspěšností, tvrdí, že o propojení The Batmana s dalšími DC filmy není pevně rozhodnuto. Scénář má být psaný tak, aby se jednalo o příběh s mladším Batmanem, který nebude ostatní soudobé DC filmy nijak zmiňovat, ale zároveň v příběhu nebude nic, co by jim nějak protiřečilo. Má se do velké míry jednat o nový restart. Zároveň si ale tvůrci nechávají pootevřená vrátka, a pokud by se v nejbližší době objevila řada povedených DC filmů, neměl by být problém s nimi nového Batmana propojit. Vše záleží na momentálním rozhodnutí a momentální kondici celého světa DC.

Redaktor z Forbesu potom tvrdí, že se ve Warneru šušká o tom, že by film mohl být propojený se samostatným filmem o Jokerovi, který chystá Todd Phillips. Pokud totiž bude nový The Batman úspěšný, nastartuje novou sérii, ve které se pravděpodobně Joker dříve či později objeví. A pokud tomu tak opravdu bude, tak buď tvůrci mohou přivést na plátna už třetího hraného Jokera ve velice krátkém časovém úseku, anebo angažovat jednoho z Jokerů existujících. A zdá se, že ten v podání Joaquina Phoenixe prozatím působí atraktivněji, i když se jeho film dokonce ještě ani nezačal točit.

Kdy už je však řeč o Jokerech, krátkou zmínku máme i o tom, kterého hraje Jared Leto. Skutečnost, že Leto bude hrát spidermanovského Morbia, by nijak neměla ovlivnit jeho angažmá v roli Jokera. S hercem se pro tuto úlohu stále počítá.

V galerii můžete vidět zákulisní fotku s Henrym Cavillem z natáčení Batman v Superman a na další stránce několik videí z natáčení BvS a Justice League.

Další kapitola »

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

The Batman se s jinými filmy propojí...když se mu to bude hodit | Fandíme filmu The Batman se s jinými filmy propojí...když se mu to bude hodit | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest