The Domestics: Trailer slibuje našlapanou akční jízdu

The Domestics: Trailer slibuje našlapanou akční jízdu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Post-apokalyptické akčňáky máme rádi a tenhle nevypadá vůbec marně.

Námět snímku The Domestics nezní bůhvíjak originálně, leč to asi ani není primární ambicí tvůrců. Příběh se bude odehrávat v nedaleké post-apokalyptické budoucnosti, kdy se ze Spojených států stává krvavá aréna, kterou ovládá několik sadistických gangů. Tihle kapku vyšinutí sympaťáci si zemičku rozparcelovali a terorizují každého, kdo jim přijde do cesty. V centru dění se ocitnou Nina (Kate Bosworth) a Mark (Tyler Hoechlin), kteří se s vidinou bezpečí a klidu vydají na strastiplnou cestu napříč zemí. Jak se dá očekávat, gangy si je budou chtít podat, takže už z traileru je patrné, že kecat se snad moc nebude a spíše se budeme bavit akcí. Režii má pod palcem Mike P. Nelson, tak snad to celé bude dostatečně nekompromisní a nekorektní. Další Šílený Max se z toho zřejmě nevyklube, avšak pořád se může jednat o solidní a zábavné béčko.

Snímek se objeví už 28. června 2018 ve vybraných amerických kinech, o den později bude k dispozici na VOD. V červenci uvádí server IMDb premiéru v Německu, leč těžko soudit, zda se The Domestics skutečně dostanou do nějakého evropského kina.

V galerii mrknětě na plakáty k filmu.

Galerie: 4

The Domestics: Trailer slibuje našlapanou akční jízdu | Fandíme filmu The Domestics: Trailer slibuje našlapanou akční jízdu | Fandíme filmu The Domestics: Trailer slibuje našlapanou akční jízdu | Fandíme filmu The Domestics: Trailer slibuje našlapanou akční jízdu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest