Bond 25: Mark Strong jako potenciální padouch/spojenec

Bond 25: Mark Strong jako potenciální padouch/spojenec | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
A Daniel Craig točil v kostýmu Jamese Bonda.

Giacomo Farci je nejspíš zvyklí na chválu, protože pilně dostává hollywoodské hvězdy do formy. Tentokrát asi dostane spíš za uši. Na svém Instagramu sdílel video z tréninku Marka Stronga, ke kterému připsal: „Me and Mark Strong working to a new project ????? #JamesBond #007 #bond25 #DanielCraig #MarkStrong #DannyBoyle #BarbaraBroccoli #MichaelWilson“. Post následně zase smazal. Odhalil snad Farci předčasně, že Stronga uvidíme v 25. bondovce? Zatím to nemůžeme s jistotou potvrdit ani vyvrátit, nicméně Strong by byl jistě hodnotným přírůstkem. Se záporáky má letité zkušenosti (Sherlock Holmes, Green Lantern, Shazam!) a se špionážním žánrem také. Mohli jsme ho vidět kopat zadnice v Kingsmanovi či v Grimsbym.

Danny Boyle také vysvětlil, proč se filmu ujal jako režisér. Připustil, že velkofilmy netočí a ani se na ně necítí. Ale právě proto ho Bond lákal. Byla to nová výzva. A taky mu připadalo, že spolu se scenáristou Johnem Hodgem mají tak dobrý nápad, že jej prostě nemohli nerealizovat.

Objevily se také nové fotky z natáčení. Nejedná se však o natáčení další bondovky – to začne až závěrem roku. Ve španělské Cordoně Daniel Craig natáčel místo toho bondovskou reklamu na pivo Heineken. Dole v galerii najdete fotky.

V komentářích dejte vědět, zda byste rádi v příští bondovce viděli Marka Stronga.

Zdroje: Slashfilm, MI6HQ, Lipa

Galerie: 4

Bond 25: Mark Strong jako potenciální padouch/spojenec | Fandíme filmu Bond 25: Mark Strong jako potenciální padouch/spojenec | Fandíme filmu Bond 25: Mark Strong jako potenciální padouch/spojenec | Fandíme filmu Bond 25: Mark Strong jako potenciální padouch/spojenec | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest